Julie Nolan odlučila je zavoljeti svoje tijelo te izvesti neočekivani eksperiment koji joj je pomogao u tom cilju s kojim se muče brojne žene


Nesigurnosti s izgledom mogu imati i žene koje na prvi pogled izgledaju bez ijedne fizičke mane. Najbolje to potvrđuje Julie Nolan, koja je odlučila poduzeti neke neobične korake kako bi naučila voljeti svoje tijelo.

Biti nesiguran vlastitim tijelom je kao šetanje ulicom dok ste prekriveni samo body paintingom. U oba slučaja osjećaš se golo, i muče te negativne stvari koje drugi ne vide i ne razumiju.

'Dok sam odrastala uvijek sam se brinula jesam li dovoljno mršava, no nisam postala uistinu nesigurna u svoje tijelo sve do pred kraj srednje škole. Nakon nastupa u jednom školskom mjuziklu, neke su djevojke počele komentirati moj celulit koji se ocrtavao kroz tajice,' otkriva lijepa Julie koja priznaje da je crv sumnje tada počeo nagrizati njeno samopouzdanje.

Sa svojim strahom suočila se kada je pristala jedan dan provesti noseći boju za tijelo. Body painting majstor Pusher House nacrtao joj je plave traperice i bijeli top na tijelo koje je u stvarnosti bilo prekriveno samo gaćicama u boji kože, te naljepnicama za bradavice.

'Biti nesiguran vlastitim tijelom je poput šetanja ulicom dok ste prekriveni samo body paintingom. U oba slučaja osjećaš se golo, i muče te negativne stvari koje drugi ne vide i ne razumiju. Osjećam se kao da sam pobijedila vrlo veliki strah. Budite jaki i ne slušajte ono što vam drugi govore. Ljepota i snaga ionako izviruju iznutra' poručila je ova djevojka.

Boja za tijelo nanesena joj je s takvom preciznošću i vještinom da većina slučajnih prolaznika nije niti primijetila što Julie nosi na sebi. U BuzzFeed videu pogledajte ovu body painting transformaciju s kojom je Julie Nolan pokušala riješiti vlastite nesigurnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju