Vaša mala beba više i nije tako mala. Između četvrtog i šestog mjeseca starosti počet ćete primjećivati nicanje prvih zubića, a mali sisavac pokazat će interes za novim okusima i žvakanjem konkretnije hrane. Uvođenje dohrane dobro je započeti s manje slatkim povrtnim namirnicama kako bi bebu navikli na različitosti okusa, a kada se trbuščić napuni finim povrćem i prvim komadićima mesa, vrijeme je za desert!

Slatke i zdrave, voćne kašice dm-ove babylove robne marke dolaze iz kontroliranog biološkog uzgoja, a ovisno o sastavu i kalendaru dohrane kojega se pridržavate, dojenčetu ih možete ponuditi već od četvrtog mjeseca života. U babylove kašici od jabuke i banane beba tako može uživati već sa četiri mjeseca, a kada se privikne na nove namirnice čeka ju čitava paleta finih deserata i užina u dm-u. Za babylove kašicu od više vrsta voća s integralnim žitnim pahuljicama dojenče je spremno sa šest mjeseci kada može kušati i egzotičnije voće poput manga te žitarice poput pšeničnih i zobenih pahuljica. babylove voćne kašice možete pomiješati i s kašicama drugih okusa kada se Vi i vaša beba zaželite noviteta, a za malo zasitniji obrok voćne i povrtne kašice možete kombinirati i s kašicama od žitarica poput babylove EKO kašice od zobi, ječma i pira.

Požurite u dm i počastite svoje mališane ukusnim i zdravim obrocima, a usput osvojite poklon, jer tijekom listopada za kupnju pet proizvoda dječje hrane dmBio ili babylove, dm poklanja dječji ručnik za lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju