Mislili ste da je ljeto gotovo? E pa prizori sa slapova Krka uvjerit će vas da uživanju u ljetnim radostima još nije došao kraj. Gušta u njima i lijepa brineta čiju putenu figuru pješčanog sata možemo ocijeniti samo s jednom ocjenom – čistom peticom

Ako ste se ikada pitali kako izgleda savršena ženska figura pješčanog sata samo pogledajte fotografije ljepotice koja se kupa na slapovima Krke u Skradinu i dobit ćete odgovor.

Putena figura ove božanstvene brinete podsjeća nas na raskošna tijela mitoloških boginja kako su ih zamišljali i materijalizirali umjetnici tijekom povijesti.

>> Putena Slavonka: Kao stvorena za reklamu protiv celulita

Odjevena u najjednostavniji crni bikini boginja s Krke uživala je u vodenim radostima, a za uspomenu s ljetovanja okinula je selfie u vodi. Poslužila se pritom selfie štapom kako bi uspjela uloviti što širi kadar prirodne ljepote koja je okružuje.

>> 3 osječke kupačice zbog kojih bi mnogi more rado zamijenili Dravom

Putena ljepotica iz Nacionalnog parka Krka jedna je od mnoštva posjetitelja koji ovo ljeto ondje uživaju. Nacionalni park Krka ruši sve rekorde ove turističke sezone - dosad ga je ove godine posjetilo preko 650.000 gostiju.

Ne sumnjamo da bi ovaj selfie mogao prikupiti isto toliko lajkova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju