Franka Batelić nedavno je lansirala svoj novi singl pod nazivom "On", duet u kojem joj se pridružila popularna srpska pjevačica Sara Jo. Ova suradnja oduševila je njihove fanove koji imaju samo riječi hvale za pjesmu i spot.

Franka i Sara u ovom spotu izgledaju kao da su doputovale iz nekog drugog boljeg vremena. Taj stajling, pokreti, glamur, glasovi. Vas dvije ste najbolji spoj koji se pojavio ove godine u ovom muzičkom pravcu. Veliko bravo, napisao je jedan komentator na YouTubeu.

Dvije ljepotice vrijedno su promovirale singl i pritom oduševljavale svojim odjevnim kombinacijama.

Franka je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa Sarom na kojoj nosi uistinu efektne komade.

Na prvi pogled svu pažnju krade baršunasto odijelo hrvatskog modnog brenda Krie Design dizajnerice Kristine Burje s kojom Franka često surađuje.

Predivno odijelo ljubičasto odijelo Franka je spojila s jednako efektnim štiklama. U pitanju je model ASOS Designa u senf-žutoj nijansi s duplom platformom.

Ove sandale imaju potpeticu od 13,5 centimetara, ali zahvaljujući visokoj platformi koja znatno smanjuje nagib stopala u njima uistinu nije problem kretati se.

Ako slučajno niste baš najspretniji u klasičnim štiklama, onda su upravo modeli s platformom idealni za vas jer su stabilniji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju