Ružičasta boja je ona koja bi mogla zavladati porljetnim ormarima u 2021. godini. Nakon turobne zime, potpuno drugačije od onih na kakve smo navikli, možda baš ružičasta boja u ormaru može biti jedna od onih sitnih promjena koje u trenutku popravljaju raspoloženje.

Galerija Street style kombinacije s ružičastim komadima - 12 Street style kombinacije s ružičastim komadima - 11 Street style kombinacije s ružičastim komadima - 10 +17 Street style kombinacije s ružičastim komadima - 8

Ako ćemo kao jedan od faktora koji sugeriraju što ćemo nositi u nadolazećem periodu uzeti Instagram, onda je tvdnja da će ružičasta biti boja proljeća - točna. Instagram feed preplavile su ružičaste kombinacije svjetskih influencerica, a u obzir dolaze sve nijanse, od pastelnih do onih jarkoružičastih.

Plisirana suknja Plisirane suknje od 53 do 227 kuna: 15 modela lepršavih mezimica za sve prigode

Ružičasta revolucija dogodila se prije otprilike pet godina. Osim što je ružičasta postala omiljena boja milenijalaca, uvukla se u interijere, kosu, ormare...i redovito je prisutna na modnim pistama.

Street style kombinacije s ružičastim komadima - 7 Samo jedan ružičasti komad podiže cijelu kombinaciju (Foto: Shutterstock)

Tako je, između ostalog, za ovu sezonu modna kuća Valentino pripremila živopisne majice boje fukcije, dok brend Chloe nudi sanjarske, pastelno ružičaste komade.

Kraljica Letizia Midi ili maksi? Kraljica Letizia u modelu suknje koji preplavi hrvatske ulice svako proljeće

Iako vam se ružičasta boja možda čini prevelikim zalogajem, u našoj galeriji izdvojili smo 12 street style izdanja s ružičasim komadima koja će vam dokazati da ova boja izgleda ustinu sjajno - i onda kada ste u ružičastom od glave do pete, ali i onda kada kombinaciju podignete ružičastim detaljima poput cipela ili torbice.

Također, u nastavku galeriji izdvojili smo i dio ponude ružičastih komada u trgovinama za sve one koji će bez previše razmišljanja prihvatiti ovaj trend.

KAKO KOMBINIRATI RUŽIČASTU BOJU?

Jedan od problema s kojim ćete se možda suočiti je s kojim bojama kombinirati ružičaste komade. U nastavku je nekoliko mogućnosti koje izgledaju sjajno.

Ružičasta i plava

Ako želite izgled koji će se isticati u masi birajte kraljevsko plavu boju, a za "meški" izgled odaberite puderaste nijanse plave boje.

Ružičasta i smeđa

Topla, neutralna smeđa boja djelovat će kao neočekivani kontrast ružičastoj odjeći, posebno jarkoružičastim komadima.

Bež baloner Od 229 kuna: 15 modela bež balonera koje nećete skidati cijelo proljeće

Ružičasta i narančasta

Vjerojatno niste često razmišljali o kombiniranju ružičastih i narančastih komada jer se radi o bojama koje su toliko blizu na paleti boja. Međutim ove boje izgledaju sjajno kada se iskombiniraju. Probajte i vidjet ćete.

Ružičasta i bijela

Ovdje se jednostavno radi o kombinaciji s kojom ne možete pogriještiti. Bijela i ružičasta boja slažu se sjajno.

Ružičasta i žuta

Svijetle i tople nijanse poput žute i ružičaste uistinu su klasične proljetne boje, a rezultat njihova kombiniranja kada je u pitanju odjeća je privlačna modna kombinacija.

Ružičasta i crvena

Za kraj smo ostavili "zabranjenu" kombinaciju boja oko koje su žene podijeljene. No, ponovit ćemo i ovdje da je moda igra i ako spadate među one kojima ružičasta i crvena izgledaju sjajno kada ih se spoji - onda ih spajajte i uživajte.

Jedna od boja s kojima se ružičasta slaže je i - narančasta Jedna od boja s kojima se ružičasta slaže je i - narančasta (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju