Na predstavljanju likera s okusom sibirske borovnice- aronije Badel 1826 možda je, ljubitelje vrhunskih likera, oduševio čarobnom formulom ovog napitka, no lijepa glumica Bojana Gregorić Vejzović odavno zna formulu lijepog izgleda

Glumica Bojana Gregorić spada u one sretnice koje se mogu pohvaliti vitkom linijom kojoj pristaju svi krojevi. Bivša balerina naime, ima tijelo stvoreno za zavodljive kreacije pa Bojana često ističe plesačke noge, no i kada se odluči za ležerniju varijantu majstorski istakne svoju ljepotu.

Na predstavljanju novog likera u Velvetu Bojana nije igrala na kartu seksepila, već je savršeno ponijela mladenačku trendi kombinaciju. U stylingu koji lako možemo zamisliti i na kakvoj zgodnoj studentici u večernjem izlasku Bojana je izgledala upravo tako. Poput trendi cure koja zna što je šik.

Hit balon suknju visokog struka, koji nogama dodaje centimetre sparila je s majicom s printom i crnom vestom. Zlatni detalji koji su se provlačili kroz detalj na štiklama, naušnicama i torbici izgled su začinili s vješto doziranim glamurom.

Predivan osmijeh, minimum make upa i tijelo bez mane učinili su i ovaj put da Bojana odnese titulu vječne djevojčice s tijelom manekenke.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju