Slobodno vrijeme glumica Bojana Gregorić Vejzović voli provoditi u šetnji Zagrebom, a njegove ulice i stare zgrade čine savršenu kulisu za fotografije. Tako se i dvorište zgrade Hrvatskog državnog arhiva pokazalo idealnim mjestom za fotografiranje pa je Bojana na svom Instagramu objavila dvije fotografije na kojima pozira ispred arhiva.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović H&M, 227 kn Levis (Europa 92), snižena cijena 419 kn (cijena prije sniženja 599 kn) +7 C&A, 227 kn

Šetajući Zagrebom, Bojana Gregorić Vejzović zastala je na Trgu Marka Marulića i fotografirala se ispred zgrade Hrvatskog državnog arhiva prekrasne arhitekture.

U prvom planu ipak je bila prelijepa glumica i njezina modna kombinacija koja osvaja ležernom elegancijom. Stajling je složila od tri upečatljiva odjevna komada koji skupa čine tako dobru kombinaciju.

Plave traperice širih nogavica podigla je s crnim remenom s velikom ovalnom kopčom, a spojila ih je s bijelom košuljom bogato ukrašenom volanima, detaljem zbog kojeg i obična košulja postaje mamac za poglede. I kaput je divan, dugački model prljavo bijele boje, s pojasom oko struka i okruglim metalnim gumbima.

Bojana Gregorić Vejzović: Kratka haljina za nezaboravno izdanje na vjenčanju prije 14 godina Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 4 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 3 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 2 +7 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 5

Bojana Gregorić Vejzović: Odvažna kombinacija koja je skupila hrpu komplimenata Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović na reviji dizajnerskog dvojca ELFS Glumica je nosila sandale s visokom potpeticom i ružičastu torbicu +10 Bojana Gregorić Vejzović

Kaput je Bojaninom outfitu dao dodatnu dozu otmjenosti, a kada je riječ o obući glumica kazališta Gavella odlučila se za udobnost te je nosila cipele ravnog đona vrlo slične boje kakve je i kaput.

Iz epizode šetnja centrom, napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografije koje je rado podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Nadahnuti Bojaninim stilom, u trgovinama smo potražili bijele košulje koje će podići svaku odjevnu kombinaciju, a deset izdvojenih modela pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Levis (Europa 92), snižena cijena 419 kn (cijena prije sniženja 599 kn) Levis (Europa 92), snižena cijena 419 kn (cijena prije sniženja 599 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju