Bojana Gregorić Vejzović boravi u Dubrovniku gdje je čeka premijera predstave "Gospoda Glembajevi" na 68. Dubrovačkim ljetnim igrama. Pauzu od proba iskoristila je za ribarenje u kojemu se prelijepa glumica okušala prvi put

Glumica Bojana Gregorić Vejzović ovih dana punom parom radi na probama za predstavu "Gospoda Glembajevi" koja će biti izvedena na 68. Dubrovačkim ljetnim igrama.

Bojana Gregorić Vejzović u Dubrovniku se okušala u ribarenju za što je odjenula lepršavu haljinu na crvene prugice duljine do koljena s trendi zvonolikim rukavima i golim ramenima

Pauzu od proba za slavnu predstavu u kojoj igra Angeliku Glembaj Bojana je iskoristila da se okuša u jednoj morskoj aktivnosti, ribarenju, a pridružio joj se i kolega Amar Bukvić. Na ribarenje su ih vodili dubrovačka glumica Nika Lasić i njezin otac Mislav Burđelez, vlasnik taverne Galija u Cavtatu te iskusni ribar.

U kratkom izletu brodom na obližnje otoke Nika i Mislav pokazali su Bojani i Amaru kako se riba lovi u vrše. Iako je glumici i glumcu ovo bilo prvi put da su ozbiljnije ribarili, uspjeli su uloviti nekoliko škarpina, zubaca i jednog malog jastoga kojeg je Bojana pustila u more jer se jastozi ne smiju loviti u vrše. Glumica je pokazala i vrhunsko umijeće čišćenja ribe, ali i umijeće da u baš svakom trenutku izgleda savršeno.

Za ribarenje je 45-godišnja ljepotica odjenula lepršavu haljinu na crvene prugice do koljena s trendi zvonolikim rukavima i golim ramenima. Kosu je svezala u praktičnu visoku punđu, a do izražaja je došla i njezina lijepa preplanula put. I dok ribari, Bojana Gregorić Vejzović izgleda jednostavno besprijekorno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju