Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kvartu u kojem je prije živjela, na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu.

Glumica kazališta Gavella slikala se uz Dom hrvatskog društva likovnih umjetnika, a svojom crno-bijelom odjevnom kombinacijom poručila je kako je spremna za prosinac.

Calm and ready for december, napisala je Bojana uz fotografiju te stavila crno i bijelo srce. Prelijepa glumica za početak prosinca odjenula je divnu crno-bijelu tuniku romantičnog dizajna koju je kombinirala uz crne kožnate tajice i ženstvene crne salonke.

Bojana Gregorić Vejzović: Visoke čizme koje tako dobro proljepšavaju ženske noge Bojana Gregorić Vejzović Smeđe čizme do koljena iz trgovina - 8 Smeđe čizme do koljena iz trgovina - 5 +6 Smeđe čizme do koljena iz trgovina - 4

Bojana Gregorić Vejzović (Opet) hit sezone: Bojana Gregorić Vejzović u "dominantnoj" suknji koja voli i tenisice

Bojana Gregorić Vejzović u gležnjačama s otvorenim prstima i petom - 1 Bojana Gregorić Vejzović: "Gole" gležnjače koje tako lako ukradu svu pažnju

Efektne tajice sežu do iznad gležnja, zbog čega odlično izgledaju uz salonke kako bi do izražaja došla njihova tri četvrt dužina koja dodatno izdužuje noge, kao i visoke potpetice.

Stajling za čvrstu peticu Bojana Gregorić Vejzović upotpunila je vatreno crvenim ružem i sunčanim naočalama s retro okvirom u špic.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju