U pauzi od posla Bojana Gregorić Vejzović odmorila se ležeći na stolcima na pozornici kazališta Gavella, a taj trenutak glumica je zabilježila fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Moj dragi kolega Goran Grgić opisujući ljubav prema glumačkom pozivu rekao je 'Ma glumci bi i spavali na pozornici kada bi to netko htio gledati', napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografiju.

Pažnju je privukao i stajling šarmantne glumice. Bojana je izabrala plisirani model suknje od umjetne kože midi dužine koju je kombinirala uz crnu traper košulju i crno-bijele tenisice brenda Nike.

Plisirane suknje od umjetne kože vrlo su popularne već par sezona, ali posebno ove jesensko-zimske sezone u kojoj su baš kožnati odjevni komadi na popisu najpoželjnijih i dominiraju u ponudi modnih brendova.

Ovakva suknja sjajno pristaje sve vrste obuće pa tako i uz tenisice, baš kako je nosi i Bojana Gregorić Vejzović.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: "Gole" gležnjače koje tako lako ukradu svu pažnju

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Vruće hlačice za isticanje vretenastih nogu

Nadahnuti modnim odabirom lijepe glumice, u trgovinama smo pronašli devet modela plisiranih suknji od umjetne kože i jednu koja nije plisirana, ali svakako izgleda mrak. Što smo izdvojili doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju