Bojana Gregorić Vejzović bila je gošća na svečanosti Elle Style Awards, na kojoj su dodijeljene nagrade za najbolja modna izdanja i postignuća u protekloj godini. Glamurozno događanje održalo se u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika u Zagrebu, a okupilo je brojne ljubitelje mode i domaće ikone stile.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 3 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 4 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 2 +3 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards

Veliku modnu svečanost nije propustila ni jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Bojana Gregorić Vejzović. Lijepa glumica i ovoga puta opravdala je status domaće modne ikone, a izgledala je senzacionalno u kreaciji s potpisom dizajnera Ivice Skoke.

Riječ je o maksi kaputu-haljini izrađenom od brokata sitnog crno-bijelog uzorka sa srebrnim sjajem. Još jedan modni dijamant iz radionice Ivice Skoke ima rukave na lagani puf, široki pojas u struku svezan u predimenzioniranu mašnu, dok je donji dio bogatog volumena i širokih falda.

Dozu glam rock stila Bojaninu stajlingu dale su crne lakirane čizme do bedara, baš kako je nosio i model na reviji Ivice Skoke održanoj u listopadu u sklopu modne platforme ATELIER Green Energy, kada je dizajner i pokazao ovaj fantastičan 3 u 1 odjevni komad iz svoje nove kolekcije.

Bojana Gregorić Vejzović: Detalj zbog kojeg obična bijela košulja postaje mamac za poglede Bojana Gregorić Vejzović H&M, 227 kn Levis (Europa 92), snižena cijena 419 kn (cijena prije sniženja 599 kn) +7 C&A, 227 kn

"Top je pretop": Brutalno izdanje Elle Dvornik-Pearce koje biraju samo najodvažnije dame Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce u crnoj kombinaciji Ella Dvornik-Pearce i Kristina Burja +0 Kristina Burja i Ella Dvornik Pearce

Hvala ti, Ivica Skoko, na haljini, baloneru, kaputu po potrebi, poručila je Bojana Gregorić Vejzović u priči na svojem Instagramu.

Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 1 Bojana Gregorić Vejzović izgledala je senzacionalno u maksi haljini-kaputu Ivice Skoke (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju