Glumica Bojana Gregorić Vejzović odvela je svoje klince, sina Raula i kćer Zoe na premijeru predstave 'Zagrebački vremeplovci' u Zagrebačkom kazalištu lutaka. Mala Zoe ondje je pokazala koliko voli svog velikog brata

Bojana Gregorić Vejzović sa svojom djecom, 10-godišnjim sinom Raulom i 6-godišnjom kćeri Zoe bila je jedna od gošći na premijeri lutkarske predstave 'Zagrebački moreplovci' u Zagrebačkom kazalištu lutaka.

Lijepu glumicu nemamo priliku često u javnosti vidjeti s njenim klincima, a u ovom rijetkom trenutku kada su stali pred fotoobjektiv, Raul i Zoe pokazali su koliko se vole. Dok su s mamom pozirali fotografu Zoe je čvrsto zagrlila svog velikog brata, a ponosna Bojana blistala je od sreća zbog tog preslatkog prizora, baš kao što bi i svaka mama.

Lijepa 44-godišnja glumica za premijeru je odjenula crnu plisiranu suknju, crni sako, bijelu majicu te je nosila torbu s resama, detalj koji je već neko vrijeme jako in. Lagano valovitu kosu duljine do ramena prelijepa Bojana nosila je raspuštenu.

U foto galeriji pogledajte i druga odlična odjevna izdanja Bojane Gregorić Vejzović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju