Sredina je mjeseca veljače i dolazak proljeća već se pomalo osjeća u zraku. Jutarnji mraz i minuse tijekom dana zamijeni sunce, a temperature se polako penju i postaju ugodnije. U skladu s time u narednim ćemo tjednima sve rjeđe nositi debele zimske jakne i čizme, a jedno izvrsno modno izdanje koje nas podsjeća da zima popušta pokazala je Bojana Gregorić Vejzović.

Glumica kazališta Gavella svoje pratitelje na Instagramu redovito razveseljava fotografijama svojih modnih kombinacija za koje dobiva komplimente i pohvale. Na najnovijim fotografijama koje je objavila Bojana Gregorić Vejzović pozirala je u gradu odjevena u šik stajling kojim dominira suknja asimetričnog kroja.

Lepršava suknja bež boje s prednje je strane kraća te seže do iznad koljena, dok je sa strane duža. Predobru suknju koja je sjajna baza za slaganje zanimljivog i ženstvenog outfita Bojana je spojila sa čizmama do koljena na visoku potpeticu smeđe boje i zmijskog uzorka.

U gornjem dijelu kombinacije također prevladavaju smeđi tonovi, a šarmantna glumica odlučila se za kraću smeđu jaknu od brušene kože ukrašenu krznom u tamnijoj nijansi bež boje ispod koje je nosila majicu s leopard-uzorkom.

Od pet eura: 10 suknji koje ćemo nositi na posao i na kavice ovog proljeća Suknje olovka kroja nikad ne izlaze iz mode Reserved suknja, 17,99 eura H&M suknja, 29,99 eura +7 Sinsay suknja, 4,99 eura  

Smeđi šal i elegantna smeđa torba savršeno su zaokružili stajling Bojane Gregorić Vejzović, a glumica je pokazala i koliko uživa u malim stvarima. U ruci je držala šalicu kavu, a na licu joj je bio široki osmijeh.

Coffee to go is always good idea! (Kava za van uvijek je dobra ideja), napisala je ljepotica uz nove fotografije na Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju