Kiša koja je u utorak ujutro pala u Zagrebu nije skinula osmijeh s lica Bojane Gregorić Vejzović. Tmurno, kišovito vrijeme glumica je iskoristila za još jednu modnu fotografiju koju je snimila ispred zgrade.

Za svačiji ukus: 15 modela balonera iz kojih se nećete skidati cijelu jesen Žena u baloneru s.Oliver, snižen sa 1459 na 759 kn Reserved, 399,90 kn +12 Vila (Zalando), snižen s 599 na 359 kn

Kiša nam možda može malo pomutiti planove, ali nam ne bi trebala pokvariti raspoloženje. Zna to i Bojana Gregorić Vejzović koja je sa širokim osmijehom na kišno jutro pozirala na ulici za fotografiju objavljenu na Instagramu.

Kišni dnevnik B.G.V., kratko je napisala Bojana uz fotografiju na kojoj je pokazala još jednu izvrsnu modnu kombinaciju. Stajling za kišni jesenski dan glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella složila je od traperica širih nogavica svijetloplave boje s izlizanim efektom na predjelu koljena uz koje je nosila bijelu majicu s debljim crnim vodoravnim prugama.

Posebno se istaknuo prelijepi kraći baloner dužine do bedara luksuzne britanske modne kuće Burberry. Bojana nosi model u bež boji klasičnog kroja s dvorednim kopčanjem i remenčićima na rubovima rukava. Baloner ima i podstavu prepoznatljivog kariranog uzorka koji je zaštitni znak Burberryja.

Bojana Gregorić Vejzović: Odvažna kombinacija koja je skupila hrpu komplimenata Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović na reviji dizajnerskog dvojca ELFS Glumica je nosila sandale s visokom potpeticom i ružičastu torbicu +10 Bojana Gregorić Vejzović

Nosite li ih? Jedini model hlača koji vam treba kada želite izgledati elegantno Hlače cigareta-kroja idealan su odabir kada želite izgledati eleganto AD twenty (Europa92), 559 kn H&M, 19,99 eura (150,60 kn) +4 Mango, 169,90 kn

Još malo luksuza glumica je dodala sa smeđom torbom francuske modne kuće Louis Vuitton, koja ima dvije kratke ručke te je dovoljno prostrana da u nju stane sve ono što zaposlenoj ženi treba tijekom dana. Cipele od brušene kože bež nijanse sjajno su zaokružile stajling Bojane Gregorić Vejzović koja je nosila i efektan proziran kišobran s crnim rubom.

Bojana Gregorić Vejzović nosi bež baloner modne kuće Burberry Bojana Gregorić Vejzović nosi bež baloner modne kuće Burberry (Foto: www.burberry.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju