"Labuđe jezero". Ovaj put ne na sceni već u gledalištu. A ovu eNVy room haljinu morala sam objaviti, napisala je na Instagramu Bojana Gregorić Vejzović.

Njezini pratitelji ispod objave su bili jednako oduševljeni pa su joj poručili da je haljina prekrasna, elegantna i ženstvena.

"Wow" je bio čest komentar na izdanje u kojem je glavna zvijezda duga crna haljina spomenutog modnog dvojca. Lepršava haljina s naglašenim ramenima stegnuta je u struku, a osim visokog proreza na nozi krase je i gola leđa i efektni nabori.

Glumica je ovim modnim odabirom potvrdila da je jednostavnost često najbolji izbor. Nije komplicirala ni kada je u pitanju odabir obuće pa je haljinu uparila s nepogrešivim crnim salnkama.

U ruci je nosila malu torbicu, a točka na "i" izdanju kojem je nemoguće pronaći manu bio je upečatljivi zlatni nakit.

  Bojana Gregorić Vejzović: Savršena haljina za jesen koja bijele tenisice voli i više od štikli Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 5 Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 3 Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 1 +4 Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 2

Diva nad divama: Bojana Gregorić Vejzović u maminoj haljini i 20 godina starom kaputu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu +0 Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju