Bojana Gregorić Vejzović uživa u sunčanom i toplom listopadskom vremenu, a glumica je lijepi vikend iskoristila za boravak u prirodi. Zelenilo prirode djeluje pozitivno i iscjeljujuće, a to se vidi i na Bojaninu licu na fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 5 Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 3 Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 1 +4 Bojana Gregorić Vejzović nosi visoke bijele tenisice brenda Golden Goose

Bojana Gregorić Vejzović provela je dan u prirodi, a okružena zelenilom, glumica je pozirala za fotografije koje je objavila na Instagramu. Bila je to prilika da se pokaže još jedna sjajna modna kombinacija, a Bojana je nosila šarenu pletenu haljinu midi dužine bez rukava. Haljina je u gornjem dijelu krojena u stilu klasičnog pletenog pulovera bez rukava, a za još efektniji dojam ukrašena je tankim nitima.

Prekrasnu haljinu idealnu za sunčanu jesen Bojana je kombinirala uz povišene bijele tenisice sa srebrnim detaljima popularnog brenda Golden Goose. Taj su brend 2000. godine osnovali Francesca Rinaldo i Alessandro Gallo, dizajneri iz Venecije. Njihova obuća ubrzo je postala omiljen dodatak odjevnih kombinacija mnogih poznatih zvijezda, a posebno su popularne upravo tenisice, prepoznatljive i po efektnoj aplikaciji u obliku zvijezde.

Tako se među obožavateljice njihovih modela tenisica svrstavaju Kristen Davis, LeAnn Rimes, Ashlee Simpson i druge slavne dame. Kombinaciju je Bojana upotpunila bijelom torbicom hrvatskog brenda malaGbag, čije torbe vrlo često nosi. Torbe izrađene od kože prepoznatljive su po efektnom obliku tetrapaka te se mogu nositi oko ruke zahvaljujući remenčiću ili preko ramena na širokom lancu, a dolaze u više različitih boja.

Kristen Davis u tenisicama-papučama brenda Golden Goose Kristen Davis u tenisicama-papučama brenda Golden Goose (Foto: Profimedia)

I za ovaj outfit Bojana Gregorić Vejzović dobila je brojne komplimente, pa su glumicu tako prozvali i kraljicom lijepog, ženstvenog stila i profinjenog ukusa, što jedna od najbolje odjevenih Hrvatica svakako i jest.

Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 1 Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose (Foto: Instagram@bojana.g.v)

Bojana Gregorić Vejzović: "Gole" štikle i bijela haljina za dojam ljetne božice Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović u narančastoj haljini iz Zare +1 Bojana Gregorić Vejzović u bijeloj haljini i 'golim' štiklama - 3

Bojana Gregorić Vejzović: Nezamjenjivi modni klasik koji se nosi cijelu godinu i u svim prigodama Bojana Gregorić Vejzović H&M, 24,99 eura Reserved, 19,99 eura +6 Salsa (Europa92), 48,97 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju