Glumica Bojana Gregorić Vejzović svojim je pratiteljima odlučila čestitati novu godinu fotografijom uslikanom u listopadu, odjevena u haljinu u kojoj izgleda kao Barbika.

Nemam fotografiju od jučer, ali ove iz listopada su se odlično uklopile, ne mijenjamo se valjda tako brzo…

Nek' je svima sve ružičasto poput ove haljine! Imam torbu punu želja, ali izdvojit ću one najvrjednije zdravlja i veselja svima! Da nikoga ništa ne boli, da nam nitko ne fali! Hvala vam na druženju i optimizmu! Idemo dalje s ružičastim na najjače, šaljem točno 75.018 poljubaca, napisala je glumica ispod fotografije na kojoj pozira u haljini hrvatskog modnog dvojca ELFS.

Midi haljina imena "Astrid" napravljena je od sjajnog satena. Gornji dio haljine krase kratki puf-rukavi, dok donji dio čini raskošna suknja s volanima.

Haljina je i prema riječima tvoraca jedna od onih u kojima ćete zablistati za vrijeme blagdana. Cijena haljine je 400 eura, a dolazi u nekoliko boja - roza, zlatnoj i boji ciklame.

Glumica je haljinu uparila sa zlatnim sandalama na visoku potpeticu s tankim remenčićem. Struk je dodatno istaknula tankim zlatnim remenom, a izdanje je upotpunila efektnom zlatnom torbicom brenda MalaGbag.

Mala kožna torbica u obliku tetrapaka može se nositi oko ruke zahvaljujući malom remenčiću ili preko ramena zahvaljujući širokom lancu. Cijena torbice Gbag, koja dolazi u više različitih boja, je 112,81 euro.

Bojana Gregorić Vejzović: Maksi haljina i čizme do bedara za izdanje koje bi poželio svaki crveni tepih Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 3 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 4 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 2 +3 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 5

"Princeza", "Prekrasna", "Barbie", "Predivna" samo su neki od komentara Bojaninih pratitelja oduševljenih ovim izdanjem.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju