Brojimo sitno, ali neka nas tu još malo, napisala je Bojana Gregorić Vejzović ispod posljednje objave na svom profilu na Instagramu.

Fotografija snimljena u Opuzenu pršti bojama za koje su odgovorne pozadina i glumičina kombinacija.

Naime, spomenuti gradić domaćin je festivala Zen Opuzen u sklopu kojeg umjetnici iz cijelog svojim djelima uljepšavaju gradske fasade.

Upravo je jedan od murala poslužio kao savršena pozadina za Bojanino šareno modno izdanje, idealno za pozdrav ljetu na izmaku.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram/bojana.g.v)

Glumica je naime pozirala u šarenoj mini haljini s američkim izrezom koju krasi efektni uzorak na kojem se našlo mjesta za razne boje - tu su plava, žuta, narančasta, ružičasta... Razigrana haljina koja je istaknula noge zgodne glumice ima i puf rub koji je čini dodatno upečatljivom.

Glumica je uz haljinu nosila ružičastu torbu s metalnom  ručkom brenda MalaGbag i sandale ravnih potplata sa svjetlucavim tankim remenčićima.

Od sunca se zaštitila šeširom, a pratitelji su joj poručili da je definicija ženstvenosti i ljepote.

"Wow", "Predivna" i "Prezgodna" samo su neki od komentara ispod objave.

Bojana Gregorić Vejzović: Nezamjenjivi modni klasik koji se nosi cijelu godinu i u svim prigodama Bojana Gregorić Vejzović H&M, 24,99 eura Reserved, 19,99 eura +6 Salsa (Europa92), 48,97 eura

15 modela haljina koje ćemo vrlo brzo nositi od jutra do mraka Haljine dugh rukava uskoro će zavladati street style kombinacijama C&A, 39,99 eura Zara, 39,95 eura +12 Reserved, 35,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju