Još jedan sjajan modni stajling pokazala je Bojana Gregorić Vejzović te je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila nekoliko fotografija i video koji pokazuju kakvu je kombinaciju odabrala za novi dan. Besprijekorni Bojanin stil i ovoga je puta naišao na komplimente i pohvale, a glumica je izabrala izdanje u kombinaciji smeđe i svjetlosive boje.

Fasada zgrade narančaste boje s primjesom smeđe bila je savršena pozadina za stajling Bojane Gregorić Vejzović, koja je odjenula pletenu haljinu svjetlosive boje. Haljina minimalističkog dizajna midi dužine seže tik do ispod koljena, zatvorena je do vrata i vrlo jednostavnog kroja, zbog čega je odličan odabir za svakodnevno nošenje, ali i za neke posebnije prilike kada se može podići nakitom i drugim modnim dodacima.

Za svoj dnevni look Bojana ju je nadopunila širokim smeđim remenom, dok je preko nje nosila kraću kožnatu jaknu također smeđe nijanse. Još malo smeđe boje dodala je sa ženstvenim čizmama do koljena s efektom krokodilske kože, a smeđa, odnosno boje karamele bila je i kožnata torba zgodnog oblika tetrapaka domaćeg brenda malaGbag, čije prepoznatljive modele glumica vrlo često nosi.

Bojana Gregorić Vejzović: Maksi haljina i čizme do bedara za izdanje koje bi poželio svaki crveni tepih Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 3 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 4 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 2 +3 Bojana Gregorić Vejzović u kreaciji Ivice Skoke na dodjeli nagrada Elle Style Awards - 5

Vrlo efektna torbica ukrašena je detaljem s resama te ima kraći lanac za nošenje preko ramena ili ruke.

Outfit check, napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografije svojeg najnovijeg stajlinga.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju