Zara je odredišna točka mnogim ženama u potrazi za modernim komadima odjeće, obuće i modnih dodataka.

U ponudi ovog lanca trgovina nalaze se i parfemi, a od 5. prosinca u Zari će biti moguće kupiti i ruževe za usne.

I ostali modni divovi poput Topshopa i H&M-a u svojoj ponudi imaju make-up proizvode, a sada će se i Zara sa svojim ruževima boriti za svoje mjesto u ovom svijetu.

Zarina zbirka ruževa dizajnirana je u Los Angelesu i proizvedena u Francuskoj, a uključuje devet nijasni mat tekućih ruževa za koje u Zari kažu da ćete ih na usne nanijeti u jednom potezu i 12 nijanski klasičnih, visokopigmentnih mat ruževa.

U ponudi će biti i trio set - Zara ruž, tekući ruž i olovka za usne U ponudi će biti i trio set - Zara ruž, tekući ruž i olovka za usne Foto: Zara.com

Dugotrajni ruževi, kako tvrde u Zari, uključuju, između ostalog, bogate crvene i smeđe nijasne savršene za jesen i zimu, a kako izgledaju, možete vidjeti na modelima na Zarinim stranicama jer su korišteni za snimanje kampanje za jesen/zimu 2018.

Osim klasičnih i tekućih ruževa koji će se prodavati pojedinačno, Zara će u ponudi imati trio set koji će uključivati po jednu nijansku od dvije vrste ruževa i odgovarajuću olovku za usne koja zasad nije previđena za pojedinačnu prodaju.

Cijena klasičnih ruževa bit će 13 dolara (oko 84 kune), a tekućih 10 dolara (oko 65 kuna). Prema zasad dostupnim informacijama, prodavat će se samo u Zarinom web shopu od srijede 5. prosinca.

Pogledajte i "party" štiklice iz Zare za koje postoji lista čekanja.

U ponudi će biti i trio set - Zara ruž, tekući ruž i olovka za usne U ponudi će biti i trio set - Zara ruž, tekući ruž i olovka za usne Foto: Zara.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju