Ako ste zaručeni i planirate svoje vjenčanje, jedna od bitnih stavki bit će i dekoriranje. Svaka godina sa sobom donese nove trendove kada su u pitanju dekoracije, a mi smo u nastavku izdvojili boje koje će prema riječima stručnjaka iz industrije vjenčanja dominirati na vjenčanjima u 2023. godini.

Galerija Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja - 7 +5 Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja - 6

Boje su to koje će, ističu stručnjaci, dominirati priliko uređenja stolova, odabira cvijeća, svadbene torte... Ako ste u potrazi za idejama, boje koje smo izdvojili u nastavku možda vam posluže kao izvor inspiracije.

Tri boje koje će biti najpopularnije za uređenje vjenčanja u 2023. godini:

1. Ružičasta

Jedna od najpopularnijih boja na vjenčanjima u 2023. godini bit će ružičasta i to njezine jarke nijanse. One će biti savršen odabir posebno za proljetna i ljetna vjenčanja.

Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja (Foto: Shutterstock)

U korist ružičastom trendu ide i boja godine po izboru instituta za boje Pantone. Radi se o Viva Magenta nijasi koja će se savršeno uklopiti u vaš veliki dan.

Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja Boja godine za 2023. je Viva Magenta (Foto: Getty Images)

2. Smeđa

Moderne, zemljane neutralne boje bit će jedan od najvećih trendova na vjenčanjima u 2023. godini. Posebno će se istaknuti tamniji tonovi koji će cijeloj priči dati kontrast i dubinu. Umjesto svijetle boje kao osnovne boje, trend će se pomaknuti prema tamnijim nijansama kao što su čokoladno smeđa, boja hrđe ili bakra.

Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja (Foto: Getty Images)

3. Zelena

U 2023. godini zelena će biti veliki trend kada su u pitanju vjenčanja. Posebno popularna bit će smaragdno zelena boja koja izgleda lijepo tijekom cijele godine.

Što su hrvatske pjevačice i glumice nosile kao gošće na vjenčanjima Severina na vjenčanju Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine Severina na vjenčanju Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine Ivana Kindl i Ivana Vrdoljak Vanna na vjenčanju Jacquesa Houdeka 2005. godine +7 Bojana Gregorić Vejzović na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine

Maslinasto zelena i avokado zelena još su dvije opcije koje će izgledati sjajno, posebno u kombinaciji s bojama kao što su senf žuta, trešnja, crvena i plavozelena. Jedan od razloga zašto mnogi upravo zelenu boju biraju za svoja vjenčanja je činjenica da izgleda predivno zahvaljujući zelenom bilju.

Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja - 6 Zelena, ružičasta i smeđa su boje koje će biti popularne za uređenje vjenčanja - 6 (Foto: Getty Images)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju