Mladenka i njezina vjenčanica u središtu su pozornosti na svakom vjenčanju, no i odjevne kombinacije gošći privlače zanimanje. Pogotovo kada su te gošće poznate hrvatske pjevačice i glumice čije modne odabire javnost i inače prati. Prisjetili smo se što je njih deset biralo u takvim svečanim prilikama, pa i još tamo 2005. godine.

Galerija Severina na vjenčanju Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine Severina na vjenčanju Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine Ivana Kindl i Ivana Vrdoljak Vanna na vjenčanju Jacquesa Houdeka 2005. godine +7 Bojana Gregorić Vejzović na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine  

Te godine u crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici vjenčali su se Jacqoues Houdek i Brigite Krkač, a među gošćama bile su pjevačice Ivana Vrdoljak Vanna i Ivana Kindl. Za vjenčanje održano u srpnju Vanna je odabrala crni komplet od materijala nalik lanu sačinjen od ležernijih hlača i topa na preklop, dok je Ivana Kindl nosila haljinu dužine iznad koljena svjetlosive nijanse.

Ivana Kindl i Ivana Vrdoljak Vanna na vjenčanju Jacquesa Houdeka 2005. godine Ivana Kindl i Ivana Vrdoljak Vanna na vjenčanju Jacquesa Houdeka 2005. godine (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Iduće godine sudbonosno da izrekli su Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović, na čije je vjenčanje došla i Leona Paraminski. Bojana i Enes vjenčali su se u lounge-baru Škola u Zagrebu, a s obzirom na ležerniju atmosferu samog vjenčanja, Leona je izabrala i odjevnu kombinaciju te je nosila traperice i crnu košulju koja je otkrivala dekolte.

Leona Paraminski na vjenčanju Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića 2006. godine Leona Paraminski na vjenčanju Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića 2006. godine (Foto: Petar Glebov/Pixsell)

Atraktivno izdanje na vjenčanju Nataše Janjić i Joška Lokasa 2012. pokazala je glumica Daria Lorenci Flatz u svjetlucavoj mini haljini uz koju je kombinirala kratku bundicu. Bundu je na vjenčanju Helene Minić i Dalibora Matanića 2014. godine nosila i Jelena Perčin te uz nju kombinirala ženstvene crne sandale s tankom potpeticom.

Mirna Berend: Haljina koja je očitala lekciju o tome kako izgleda vrhunska elegancija Mirna Berend 2014. godine Mirna Berend 2014. na svečanoj gala večeri povodom 50 godina Udruženja manekena Hrvatske u hotelu Westin Mirna Berend i Vedran Mlikota 2001. godine +3 Mirna Berend 2000. godine

Bojana Gregorić Vejzović udala se u vjenčanici hrvatske modne kuće Linea Exclusive - 1 Bojana Gregorić Vejzović: Vjenčanica stara 18 godina koju bi mnoge mladenke i danas odabrale

Što su hrvatske glumice i pjevačice nosile kao gošće na vjenčanjima, prisjetite se u fotogaleriji na početku teksta.

Daria Lorenci Flatz na vjenčanju Nataše Janjić 2012. godine Daria Lorenci Flatz na vjenčanju Nataše Janjić 2012. godine (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju