Kada je u pitanju džin, nove vrste su uvijek dobro došle, a jedna koja je u skladu s blagdanskim raspoloženjem od ovog se ponedjeljka prodaje u britanskim poslovnicama trgovačkog lanca Lidl.

Na tamošnjim policama se, naime, našao Hortus džin inspiriran medenjacima koji sadrži pikantne note đumbira u kombinaciji s cimetom.

Cijena ovog džina je 9,99 funti (oko 84 kune), a bit će savršena poslastica u hladnim jesenskim i zimskim večerima. Napominjemo i da ovaj džin ima manji postotak alkohola od uobičajenog i on iznosi 20 posto.

Ovo piće zasad nije predviđeno u ponudi Lidla Hrvatska, tako da ako imate nekoga tko će uskoro putovati u Veliku Britaniju znate što trebate staviti na popis želja.

A ako niste fan blagdanskih okusa, barem kada je u pitanju džin, imate dovoljno izbora i ovdje. Na vama je samo da nađete najbolji način (i džin) za uživanje u razdoblju koje je pred nama.

Provjerite i kako izgleda "magičan" džin koji mijenja boju nakon miješanja s tonikom.

A tu je i savršen božićni ukras za sve ljubiteljice džina - kuglice za bor zbog kojih ćete odmah u potragu za božićnim drvcem.

Na policama birtanskog Lidla je džim s okusom Božića Na policama birtanskog Lidla je džim s okusom Božića Foto: Lidl

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju