Američka reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian prisustvovala je drugom izdanju dodjele nagrada American Influencer Awards.

Galerija

Drugu godinu zaredom u SAD-u se dodjeljuju nagrade za najbolje influencere. Ovogodišnjoj dodjeli nagrada "American Influencer Awards" prisustvovala je i Kim Kardashian.

Američka reality zvijezda i poduzetnica došla je na dodjelu kako bi svom prijatelju Mariju Dedivanoviću uručila priznanje za umjetničko postignuće. Dedivanović je Albanac iz Crne Gore, a odrastao je u New Yorku. Kim je upoznao 2008. godine na snimanju jednog editorijala i tada je započela njihova suradnja koja traje više od 10 godina.

Kim u haljini Johna Galliana za modnu kuću Dior
Kim Kardashian u vintage haljini Johna Galliana iz 1997. godine napravljenoj za modnu kuću Dior (Foto: Getty Images)

Za ovu prigodu Kim je odabrala fantastičnu vintage haljinu Johna Galliana za modnu kuću Dior iz kolekcije za jesen 1997. godine. Haljinu vatrene crvene nijanse kombinirala je sa štiklama koje potpisuje Manolo Blahnik, ali za razliku od haljine koja već skuplja pohvale na društvenim mrežama, one su naišle samo na kritike.

Ankete

(8006) Pristaju li ove štikle uz Gallianovu haljinu?

rezultati povratak glasova4233
rezultati

Te cipele ne mogu biti udobne. Plastika se urezala u kožu, a njezini prsti razbježali na sve strane, komentirala je jedna korisnica Instagrama, a druga je dodala da joj nije jasno zašto Kim stalno inzistira na takvim plastičnim modelima štikli.

Izgledaju bolno. Šteta dobre haljine, upropastila ju je ovim cipelama, dodala je još jedna kritičarka njezina odabira obuće.

Štikle Manoloa Blahnika
Štikle Manoloa Blahnika (Foto: Getty Images)