Španjolski brend Zara redovito ima komad koji postane jako popularan među zaljubljenicama u modu, a u nadolazećem periodu na ulicama ćemo često viđati njihovu bomber-jaknu.

Galerija Bomber jakna iz Zare Bomber jakna iz Zare Bomber jakna iz Zare +3 Bomber jakna iz Zare

Već je u rujnu prošle godine, za vrijeme predstavljanja kolekcija za proljeće/ljeto 2023., postalo jasno da se bomber-jakne vraćaju na modnu scenu. Svoje primjerke pokazale su mnoge modne kuće, a nije dugo trebalo da se Zara pobrine da svoje police i webshop opskrbi pristupačnijim modelima bomber-jakne.

Jedan od modela toliko se svidio zaljubljenicama u modu da je stalno rasprodan. Radi se o predimenzioniranoj bomber-jakni s našivenim džepovima. Jakna napravljena od teksturiranog materijala ima okrugli ovratnik, široke rukave i kopčanje pritisnim gumbima, a prodaje se po cijeni od 39,95 eura.

Dolazi u tri boje - sivoj, krem i zelenoj, a trenutačno je u trgovinama i na webshopu dostupna samo krem opcija, uz veliku vjerojatnost da će i ona ponovno biti nedostupna. Dok brojne dame žive u nadi da će se ta jakna u svim bojama ponovno pojaviti na zalihama, recite nam - jeste li vi ulovile svoj primjerak?

Bomber jakna iz Zare Bomber jakna iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Idealna opcija za proljeće

Ako još uvijek niste sigurni želite li bomber-jaknu u svom ormaru i kako biste je uopće uklopili u svakodnevne kombinacije, možda vam pomognu savjeti modnih stručnjaka.

Po njima je bomber-jakna idealna opcija za proljeće za sve koji ne vole kožnate modele. Kombinirati je možete uz gotovo sve, od traperica preko suknji sve do haljina, a zanimljivo izgleda i u sportskim kombinacijama.

Prema pisanju magazina Vogue, bomber-jakna je jakna koju ćete obožavati zbog njezine jedinstvene, ali laskave siluete i niza stilskih mogućnosti. Radi se, kažu, o istovremeno elegantnom i ležernom odjevnom komadu koji odobravaju modni znalci.

Bomber-jakne za žene dobro se slažu sa širokim trapericama ili cargo hlačama, ali izgledaju savršeno i u kombinaciji sa slip haljinom, piše Vogue.

Ljepotica sa špice u Zarinim trapericama koje izazivaju podijeljena mišljenja Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim trapericama Zarine traperice sa štrasom u zagrebačkoj street style kombinaciji Zarine traperice ukrašene su štrasom na prednjoj strani +1 Zara, 12,99 EUR

U nastavku pogledajte kako popularnu Zarinu jaknu kombiniraju dame koje su je uspjele kupiti.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju