Što je ormar bez traperica? Ovo je jedan od onih odjevnih komada koji su se toliko udomaćili u našoj svakodnevnoj garderobi da više ne možemo zamisliti svoje kombinacije bez njih. Ukratko, traperice su uvijek dobra ideja. Mogu se lako kombinirati za odlazak na posao, nepobjedive su u izdanjima za večernje izlaske s prijateljicama.

Galerija Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim trapericama Zarine traperice sa štrasom u zagrebačkoj street style kombinaciji Zarine traperice ukrašene su štrasom na prednjoj strani +1 Zara, 12,99 EUR

Korak po korak izgurale su i elegantnije hlače iz nekih prigoda, prije svega zahvaljujući tome što npr. obične crne traperice ravnog kroja bez ikakvih ispranih detalja uistinu vizualno mogu biti dostojna zamjena klasičnim modelima hlača.

Odavno smo se odmakli od monotone podjele na plave, crne i sive traperice pa danas na tržištu možete pronaći modele u svim zamislivim bojama. Tu su i traperice s raznim uzorcima, ali i aplikacijama.

Upravo potonje izaziva podijeljena mišljenja među ženama. I dok su jedne jedva dočekale traperice s ukrasima, druge preferiraju tradicionalne modele bez ikakvih dodataka.

Traperice ljepotice iz Zagreba: Dokaz da Hrvatice i dalje vole otpisani model Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice +4 Street style izdanje sa zagrebačke špice

U prilog popularnosti modela s aplikacijama ide i ovo street style izdanje sa zagrebačke špice. Jedna mlada dama prošetala se centrom Zagreba u Zarinim trapericama ukrašenima štrasom.

Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim trapericama Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim trapericama (Foto: Josip Moler/Zara/Cropix)

Isprani model visokog struka s ravno krojenim nogavicama neobrađenih rubova tamnokosa ljepotica kombinirala je s dolčevitom i čizmicama u crnoj boji. Ogrnula se kožnatom jaknom sa zakovicama, a još malo blještavila u izdanje unijela je torbica s cirkonima i isprepletenom ručkom.

Zarine traperice ukrašene su štrasom na prednjoj strani Zarine traperice ukrašene su štrasom na prednjoj strani (Foto: Zara)

Kritičarke traperica s aplikacijama kao njihovu najveću manu navode težinu održavanja. Naime, većina kamenčića kojima se ukrašavaju takvi model pričvršćena je na traperice tehnikom lijepljenja, pa spomenute aplikacije lako otpadaju tijekom pranja. Čak i ako su ušivene, vrlo brzo dolazi do vidljivog oštećenja konca i odvajanja aplikacije od traperica.

Nosite li modele traperica ukrašene aplikacijama?

glasova:

Zarine traperice sa štrasom u zagrebačkoj street style kombinaciji Zarine traperice sa štrasom u zagrebačkoj street style kombinaciji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju