Kad su jutra i večeri hladne, a popodneva topla, teško je pronaći odgovarajuću odjevnu kombinaciju. Lagane jakne u ovo se vrijeme nameću kao najbolje rješenje.

Galerija Bomber-jakne popularan su izbor u jesensko vrijeme C&A jakna, 35,99 eura Bershka jakna, 35,99 eura +12 Dorothy Perkins jakna, 60 eura

Bomber-jakna omiljen je jesenski komad. Riječ je o kratkoj jakni okrugla ovratnika koja se originalno izrađivala za pilote, a s vremenom je postala sastavni dio popularne kulture i trendovskih odjevnih komada.

Taj tip jakni nosi se za posao i izlaske. Lijepo izgleda uz ležerne traperice, suknju olovka-kroja ili lepršavu haljinu. Sjajno će se spariti s tenisicama, gležnjačama i cipelama na visoku potpeticu.

C&A jakna, 35,99 eura C&A jakna, 35,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se mogu naći različiti modeli napravljeni od laganih mješavina tkanina, umjetne kože, samta i trapera. Najpopularniji su modeli u crnoj boji koji će se vrlo lako uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju, ali nose se i oni u različitim bojama i s decentnim uzorkom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 15 modela bomber-jakni za razne prilike koji se mogu pronaći po cijeni od 15 do 149 eura.

H&M jakna, 35,95 eura H&M jakna, 35,95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Tako elegantne: Pet kombinacija s trapericama u kojima želimo provesti jesen Traperice i tvid uvijek izgledaju elegantno Tvid i traper su savršen par Baloner je neizostavan dio jesenskih kombinacija +7 Kombinacija traperica s balonerom

Već od 20 eura: 15 modela crvenih haljina za svaki dan koje ćete obožavati nositi Crvene haljine bit će u trendu u nadolazećem periodu Zara, 29,95 eura H&M, 54,99 eura +13 Next, 69 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju