Proljeće je vrijeme kada se sve budi, pa se u skladu s time trebamo pozdraviti s crnim i sivim komadima, koji su obilježili zimski period, i ormar popuniti živim i svijetlim bojama, koje podižu raspoloženje i tjeraju osmijeh na lice. Kako bismo se inspirirali na kreiranje zanimljivih kombinacija, složili smo tri šik kombinacije s hlačama u kojima ćemo se lako prošetati kroz prijelazno razdoblje.

Galerija TWINSET traperice 160 eura, Emporium POLO RALPH LAUREN bijela košulja 129,95 eura, Emporium PINKO torbica 375 eura, Emporium +15 LIU JO sako 229 eura, Emporium

Iako živimo brzu modu, svoju garderobu uvijek volimo obogatiti kvalitetnim komadima koji će uz nas biti dulje od jedne sezone. Takvi komadi obično se mogu pronaći među high end brendovima koji paze na materijale, tkanine i način izrade odjeće. Oni se mogu pronaći na webshopu Emporium.eu, koji obiluje poznatim brendovima, kao što su Marella, Pinko, Furla, Liu Jo, Diesel, Twinset i brojni drugi. Osim što ih karakteriziraju kvalitetni i trajni materijali, njihove kolekcije idu u korak s trendovima. Tu se može naći prava paleta boja – od živih i snažnih tonova do onih neutralnih. Sve to vladat će ulicama u sezoni proljeće/ljeto.

Kako bismo osvježili svoju garderobu novim komadima, istražili smo webshop Emporium.eu i kreirali outfite koji će nas istaknuti u masi, ali i dati dozu svježine našem proljetnom ormaru.

Baloner Marella, majica Polo Ralph Lauren, traperice Diesel, tenisice Pinko, torbica Michael Kors Baloner Marella, majica Polo Ralph Lauren, traperice Diesel, tenisice Pinko, torbica Michael Kors Foto: PR
Iako bismo se najradije odmah ubacili u lepršave haljinice i suknjice, proljeće karakterizira promjenjivo vrijeme, pa u skladu s time moramo gledati da se uvijek oblačimo slojevito. Baloneri i dalje dominiraju ovim prijelaznim razdobljem, a usto i podižu svaku modnu kombinaciju. Mi smo baloner Marella kombinirali s majicom Polo Ralph Lauren, trapericama Diesel i tenisicama Pinko. Taj naizgled jednostavni outfit, koji se često može vidjeti na pariškim ulicama, možemo začiniti atraktivnom crvenom torbicom Michael Kors, koja će cijeloj kombinaciji dati dašak boje.

Sako Marella, traperice Calvin Klein, tenisice Diesel, torbica Furla, šilterica DIDRIKSONS Sako Marella, traperice Calvin Klein, tenisice Diesel, torbica Furla, šilterica DIDRIKSONS Foto: PR

Webshop Emporium.eu obiluje brojnim high end brendovima koji oduševljavaju materijalima i bojama, posebice svojim kolekcijama koje su pripremili za ovu sezonu. Sakoi od odijela već su nekoliko sezona popularan odabir modnih znalki, pa smo jedan u žarkoj boji i mi odlučili uklopiti u svoju kombinaciju. Marellin sako u živoj narančastoj boji kombinirajte sa svijetlim trapericama Calvin Klein, tenisicama Diesel i uvijek popularnom torbicom Furla. Svojoj kombinaciji dodajte šiltericu DIDRIKSONS, koja će upotpuniti look i učiniti ga zanimljivijim.

Sako Liu Jo, košulja Polo Ralph Lauren, tenisice Adidas, traperice Twinset, torbica Pinko Sako Liu Jo, košulja Polo Ralph Lauren, tenisice Adidas, traperice Twinset, torbica Pinko Foto: PR
Sve ljubiteljice proljeća jedva će dočekati uskočiti u bijele komade koji nagovještaju toplije razdoblje. Ipak, da kombinacija ne bude isključivo bijela, dodajte djelić boje koji će razbiti jednoličnost kombinacije i učiniti je interesantnijom. Tamnozelena boja postala je svojevrsna kraljica ove sezone, a tome u prilog govore i nove kolekcije koje pune police trgovina i stranice webshopova. Mi smo tako izdvojili sako Liu Jo u popularnoj boji i kombinirali ga s vječnim klasikom – bijelom košuljom Polo Ralph Lauren. Uz bijele tenisice Adidas i traperice Twinset dodali smo ljubičastu torbicu Pinko, koja će se odlično isticati na bijeloj boji. Ne bojte se spajati snažne boje i stvoriti zanimljive color block kombinacije koje neće proći nezamijećeno.

Ti komadi, koje bismo svi voljeli vidjeti u svojim ormarima, mogu se pronaći na webshopu Emporium.eu i naručiti iz udobnosti svoga doma. Inspirirajte se našim outfitima i kreirajte zanimljive kombinacije u kojima ćete se lako prošetati kroz prijelazno razdoblje i istaknuti se na gradskim ulicama.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Emporium.eu po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju