Borna Kotromanić uvijek privlači pažnju svojim osebujnim modnim stilom – bez obzira pozira li u glamuroznoj kreaciji na nekom svečanom crvenom tepihu, ili je „uhvaćena“ objektivom fotoaparata u šetnji gradom.

Galerija Borna Kotromanić ima osebujni modni stil Borna Kotromanić Borna Kotromanić +1 Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici u natikačama Dalida Amine Muaddi

Borna Kotromanić velika je ljubiteljica tajica koje uvijek kombinira na nove i zanimljive načine. Ovog vikenda prošetala je zagrebačkom špicom sa psićem u tajicama boje kože koje je sparila sa sportskom jaknom tamne boje.

Preko ramena je prebacila mušku sportsku torbu koju je slavni talijanski dizajner Giambattista Valli kreirao za švedski brend H&M, a oči je sakrila od znatiželjnih pogleda predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici u natikačama Dalida Amine Muaddi Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici u natikačama Dalida Amine Muaddi (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Cijelo izdanje, pak, začinila je nesvakidašnjim komadom obuće – po Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu prošetala je u natikačama Dalida rumunjske dizajnerice Amine Muaddi, a čije kreacije vole nositi brojne svjetske zvijezde – od Beyonce do Kim Kardashian.

Na nogama je nosila crne sandale otvorenih prstiju s debelom platformom i potpeticom od čak 14 centimetara. Model Dalida može se naći u velikom rasponu boja, te izrađene od različitih materijala, a prodaju se po cijeni od oko 700-injak eura.

Natikače Dalida Amine Muaddi, 695 eura Natikače Dalida Amine Muaddi, 695 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Borna Kotromanić u bodiju stvorenom za Playboyeve zečice i posebnoj uskrsnoj "torbici" Borna Kotromanić u korzetiranom bodiju na reviji Roberta Severa - 1 Borna Kotromanić u korzetiranom bodiju na reviji Roberta Severa - 3 Borna Kotromanić u korzetiranom bodiju na reviji Roberta Severa - 4 +1 Borna Kotromanić u korzetiranom bodiju na reviji Roberta Severa - 2

Borna Kotromanić: Haljinu s prozirnim topom na ovakav način nose samo smjele dame Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 5 Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 4 Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 2 +9 Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju