Modna revija Ivice Skoke, kralja večernjih haljina, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu okupila je brojne Hrvatice koje vole nositi Ivičine čarobne kreacije. Među njima bila je i Borna Kotromanić, čija je haljina, kako je i sama Borna istaknula, dostojna i Pariza.

Galerija Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 5 Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 4 Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 2 +9 Borna Kotromanić u večernjoj haljini prozirnog gornjeg dijela

Borna Kotromanić svojim smjelim i nimalo konvencionalnim modnim odabirima uvijek privuče veliku pozornost, a tako je bilo i na velikoj modnoj reviji Ivice Skoke održanoj u zagrebačkom HNK-u. Skoko je prikazao novu kolekciju svečanih večernjih haljina koje odišu glamurom starog Hollywooda, ali u vrlo suvremenoj varijanti.

Revija Ivice Skoke u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu - 8 Revija Ivice Skoke u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Glamurozan stajling za modnu večer odabrala je i Borna Kotromanić, a nosila je crnu kreaciju užeg donjeg dijela, koji seže do poda i ukrašen je srebrnim aplikacijama u obliku suze. Gornji je pak dio kreiran od crnog prozirnog tila s lepršavim rukavima dužine do lakta, a Borna ispod nije nosila grudnjak. Top ima dodatak u stilu dugačkog šlepa koji kreaciji daje dozu dramatičnosti.

Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 4 Borna Kotromanić u večernjoj haljini prozirnog gornjeg dijela (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Hrvatska poduzetnica stajling je upotpunila sjajnom ogrlicom sa zvijezdama u stilu chokera, visećim naušnicama sa zvijezdama i polumjesecom, prstenom s velikim prozirnim kamenom i decentnom narukvicom. Za završni dojam tu je i elegantna crna torbica.

Zašto snimiti video prije izlaska? Da vidiš je li sve ok ili nešto fali ili je nečeg previše, ja sam nakon ovog shvatila da mi nedostaje ogrlica, napisala je Borna Kotromanić uz video koji je prije odlaska na reviju objavila na Instagramu. U videu se pohvalila svojom modnom kombinacija te poručila:

Visoka moda, dovoljno senzacionalna i za Pariz. Proziran je top, grudi dobro stoje. Lako što stoje, važno da su one četiri sina podojile, po godinu dana.

Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 1 Borna Kotromanić u večernjoj haljini prozirnog gornjeg dijela (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Borna Kotromanić: Čizme u "nezahvalnoj" boji koje je najbolje nositi po suhom vremenu Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici - 4 Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici - 3 Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici - 1 +2 Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici - 5

Čizme Borne Kotromanić za kojima se okretala cijela špica Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 1 Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 4 Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 2 +2 Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju