Od najboljeg pudera za njegu kože do potpune linije dezodoransa s prirodnim česticama mikrotalka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože, ostavljajući kožu suhom

 

 Puder Borotalco s jedinstvenim mirisom i prepoznatljivom zelenom ambalažom godinama se koristi za njegu kože, upija znoj, osvježava kožu i ostavlja ju mekom na dodir. Istovremeno, omogućava prirodno disanje kože, ne začepljuje pore te je primjeren i za jako osjetljivu kožu. Prepoznatljiv miris pudera Borotalco objedinjen je u razvoju novih proizvoda za njegu kože – liniji dezodoransa s jedinstvenim mirisom za blagotvoran učinak na koži, s prirodnim česticama mikrotalka.

Borotalco linija dezodoransa objedinjuje četiri vrste proizvoda svježeg mirisa s blagotvornim učinkom na koži.

Borotalco Original specifičan je zahvaljujući formuli s prirodnim česticama mikrotalaka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože ostavljajući kožu suhom. Učinkovito djeluje do 48 sati!

Borotalco Intensive dezodorans s iznimno snažnom formulom zahvaljujući tehnologiji nove generacije s dodatnim upijajućim aktivnim sredstvima i mikrotalkom. Djelotvoran i u najintenzivnijim trenucima života. Pruža čak i do 72 sata zaštite!

PR PR

Borotalco Invisible stručnjak je za sprječavanje nastanka žutih mrlja na svijetloj odjeći te bijelih mrlja na tamnoj odjeći. Učinkovit do 48 sati!

Borotalco Active linija je nova generacija dezodoransa s inovativnom Borotalco Active tehnologijom koja sadrži mikro kapsule koje se aktiviraju znojem i pokretom aktivirajući miris i svježinu kada je najpotrebnija. ŠTO SE VIŠE ZNOJIŠ, BOLJE DJELUJE!

Sve četiri linije Borotalco dezodoransa namijenjene su dugotrajno suhoj koži, ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani, a nude se u spreju i roll onu.

Pronađite Borotalco proizvode u drogerijama i velikim trgovačkim lancima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju