Modni dvojac Boudoir poznat po svojim raskošnim ženstvenim kreacijama ovaj je put napravio zaokret u modnom izričaju te pripremio kolekciju nosivu u svakodnevnim situacijama, ali opet obogaćenu njihovim prepoznaljivim glamurom. Kolekcija Fis kultura u kojoj se nalaze štosne majice, bomber jakne u raznim kombinacijama boja i printeva, ručno našivene plišane mašne, glitter tisak i plišani porubi osvojit će sve koji u svim varijantama vole dozu glamura.

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, poznatije kao modni dvojac Boudoir naime, napravile su odmak od svojih dosadašnjih kolekcija, a Capsule kolekcija naziva Boudoir Fiskultura kreirana je za sve one koji se žele osjećati posebno svaki dan i u svakoj prilici. 

Riječ je o kolekciji koja i dalje nosi snažan Boudoirov pečat. Kako objašnjava Martina Čičko Karapetrić, klijentice su ih stalno pitale zašto ne kreiraju i sašiju nešto u boudoirskom stilu, a opet svakodnevno i vrlo nosivo.

'Morana i ja smo sjele jedan dan i zaključile da bismo trebale kreirati i sašiti nešto što nije samo couture kada nas klijenti to traže. Odvažile smo se. Ova kolekcija nosi naziv Boudoir F i s k u l t u r a, vrlo je nosiva i namijenjena svima koji se svakodnevno žele osjećati posebnima. Tu su štosne majice, majice s kapuljačom i bomber jakne u raznim kombinacijama boja i printeva, a mi smo ih kombinirale s pret-a-porter kolekcijom koja, osim suknji, uključuje i bluze', rekla je Morana Čičko Karapetrić.

Okosnica kolekcije su tri bazna modela interpretirana u raznim varijantama boja i kombinacija tiska. Temeljna tkanina 'Boudoir F i s k u l t u r e' je pamuk kombiniran s luksuznim sequin tilom te detaljima kao što su ručno našivene plišane mašne, glitter tisak i plišani porubi koji cijeloj kolekciji, iako je dnevna, daju dozu luksuza.

I ovaj put je za fotografije zaslužan nagrađivani hrvatski modni fotograf Mladen Šarić, modeli koji su interpretirali Boudoirove 'vježbačice' su Larisa i Iris iz agencije Colors Model, make-up potpisuje Saša Joković, a za kosu je zaslužna Milena Maršić iz salona 'Glamour'.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju