Poklonite li svojim dragim osobama neki od ovih poklona, oni će znati da ih slušate te da ste o njihovim željama promišljali. Apsolutno su praktični, a ono najvažnije – čuvaju vaše prijatelje od hladnoće.

 

  Galerija 5 najboljih poklona za one koji ne vole hladnoću Wellneo Shiatzu masažer Pokrivalo za uši +3 Oversized šal

1. Grijač za promrzla stopala

Neki ljudi, koliko god bilo toplo u stanu, jednostavno imaju, hladna stopala. To nije nimalo ugodan osjećaj pa bi Wellneo Shiatzu masažer bio idealan božićni poklon za njih. Osim što grije, ovo malo čudo i masira. Hladni zimski dani bit će mnogo udobniji, a masažer će potaknuti i cirkulaciju. Oduševljava i činjenica da se grijač/masažer može koristiti za cijelo tijelo. Potrebno je samo rastvoriti patentni zatvarač i koristiti ga za masažu vrata, ramena, leđa ili gornjeg dijela nogu.

PR PR

Wellneo Shiatzu masažer Wellneo Shiatzu masažer Foto: Studio Moderna

I vi možete osvojiti ovaj atraktivan grijač/masažer! Na dnu članka možete odigrati nagradni kviz.

2. Pokrivalo za uši

Pokrivala za uši sjajna su alternativa kapama koje ne vole nositi baš svi. Kape mogu pokvariti frizuru pa su pokrivala za uši odlična opcija. Izbor je golem, od različitih tkanina do različitih boja. Prednost nošenja ovog modnog dodatka svakako je u čuvanju topline ušiju, a jedini nedostatak je u tome što pokrivala za uši ne čuvaju cijelu glavu od hladnoće.

Pokrivalo za uši Pokrivalo za uši Foto: Getty

3. Grijač za ruke

Oni kojima zima nije najdraže godišnje doba iz kuće ne bi trebali izlaziti bez grijača za ruke. Postoje i oni koji se griju u toploj vodi te toplinu zadržavaju i do sat vremena (ovisno o temperaturi zraka), ali i oni električni. U mekanom punjenu nalazi se grijač koji kroz udobnu tkaninu zrači toplinom. Samo je potrebno zavući ruke u jastučić i uživati.

4. Predimenzionirani šal

Golemi šalovi imaju više namjena. Omotate li ga oko vrata, njegova punina i debljina neće dozvoliti da hladnoća dopire do vaše kože. Predimenzionirani šal možete prebaciti preko leđa i gotovo cijeli se zaogrnuti njime. U one najhladnije dane, ne bi bilo loše raširiti ga u potpunosti i prebaciti ga preko glave. Srećom, uz goleme šalove to i možete.

5. Termosica

Poklonite li termosicu osobi koja ne voli hladnoću, možda uđete na top listu najboljih prijatelja. Takvim potezom jasno ste pokazali da poznajete osobu koju darivate, ali i da brinete za njezino zdravlje i raspoloženje. Uz termosicu, vama draga osoba, u svakom trenutku može imati svoj omiljeni topli napitak.

 

Dobitnik Wellneo Shiatzu masažera je SREČKO MATIĆ. Čestitamo!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju