Božić samo što nije stigao. Već smo upalili prvu adventsku svijeću i uredili svoje domove, a blagdanski duh uvukao se u sve aspekte naših života. Ovo čarobno vrijeme zove nas na ulice kako bismo uživali u blještavilu lampica te u okusima i mirisima najdražeg doba u godini.

Galerija Cat Caffe - 4 Cat Caffe - 2 Cat Caffe - 3 +9 Cat Caffe božićna čarolija

Tu čarobnu blagdansku atmosferu u svoj su prostor unijeli i u zagrebačkom Cat Caffeu, preslatkom mjestu na kojemu se možete družiti s umiljatim macama dok ispijate svoje najdraže piće.

U Cat Caffeu svoju su ponudu obogatili tematskim blagdanskim napicima koji će vas oduševiti izgledom i okusom.

Cat Caffe - 3 Cat Caffe pravi najdlađe kave s božićnim motivima (Foto: Instagram)

Na svojem profilu na Instagramu objavili su galeriju slika u kojoj možemo vidjeti zaista kreativne kave s motivima božićne jelke, soba ili pahuljica, a u sklopu svoje blagdanske čarolije nude i božićne vruće čokolade te zimske koktele.

Kod nas je već počela božićna čarolija. Uživajte u našoj zimskoj atmosferi s puno božićnih dekoracija. U adventsko vrijeme za vas smo pripremili brojne tematske napitke. Izaberite jednu od tematskih zimskih kava, božićnih vrućih čokolada ili zimskih koktela, napisali su na Instagramu.

Ide odmah na listu želja: Šalica s poklopcem koji izgleda kao snježna kugla Šalice na Djeda Božićnjaka Šalice na Djeda Božićnjaka - 2 Šalice na Djeda Božićnjaka - 1 +1 Šalice na Djeda Božićnjaka - 3

Cat Caffe svake sezone oduševi svoje goste i neprestano razvija kreativnost kako bi ljudima ponudili nešto drugačije i originalno. Sudeći po pozitivnim komentarima posjetitelja, u tome su zaista dobri, pa ne čudi što je njihova terasa baš uvijek puna. 

Cat Caffe - 1 Predivne kave u Cat Caffeu (Foto: Instagram)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju