Ako ste u potrazi za savršenim poklonom za one najmanje, ali i za nečim što će biti lijepi ukras vašem domu, možda je "Sovica" adresa koju tražite.

Galerija Božić u Sovici - 1 Božić u Sovici - 2 Inspiracija za kolekciju bila je bijela boja +5 Božić u Sovici - 5

Radi se o brendu koji se bavi izradom ukrasnih jastučića, dekora za dječje sobe te izradom opreme za krevetiće kao što su ogradice, poplunčići i jastučići.

Ovisno o željama klijenata predmeti se mogu personalizirati što ih čini jedinstvenih poklonom.

Kada je u pitanju "Božić u Sovici", Helena Puratić koja stoji iza cijele priče kaže kako osobno nije fan tipičnih božićnih uzoraka i svoje stvari ne doživljava sezonskim poklonom, ali je, dodaje, jako raduju te neke male kolekcije u koje se može unijeti duh vremena.

Ove godine inspiracija mi je bila bijela boja uz dodatak mint zelene boje – jedna lijepa zimska priča, kaže Helena čiji je brend nastao prije otprilike osam godina, sasvim spontano.

Obzirom da sam po struci modna dizajnerica, igranje tekstilom mi nije bilo strano. Nakon rođenja svoje prve kćeri ta se igra usmjerila prema njoj i njenim potrebama i tada su nastali prvi jastuci. Ubrzo je hobi prerastao u posao, rekla nam je Helena, a kako omiljeni blagdan izgleda u "Sovici" pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte i pet savjeta za ugođaj začarane božićne šume u vlastitom domu.

Božić u Sovici - 9 Božić u Sovici - 9 (Foto: sovica.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju