Božićno drvce u mnogim je domovima središte obiteljskog okupljanja, druženja, razmjene darova i drugih blagdanskih aktivnosti. Ne čudi stoga što se njegovom kićenju posvećuje velika pažnja.

Galerija Čitateljica Zadovoljne podijelile su s nama kako su okitile božićna drvca ove godine AnnMarija Vuković poslala nam je fotografiju svoga drvca Božićno drvce Dijane Škrnički Matota +22 Božićno drvce Dijane Debelić

Najljepše je ono božićno drvce koje okitimo po vlastitom ukusu s ukrasima koje smo godinama skupljali, naslijedili od svojih roditelja ili ih samostalno napravili.

Najljepša božićna drvca nisu satkana od najskupljih ukrasa već od uspomena. Baš zato, nemoguća je misija odabrati ono najljepše.

Na Facebooku Zadovoljne.hr pitale smo vas da s nama podijelite kako ste ukrasili svoja božićna drvca, a vaš odgovor nas je oduševio.

Božićno drvce Snježane Magličić Božićno drvce Snježane Magličić (Foto: Facebook / Zadovoljna.hr)

U komentarima na ovoj društvenoj mreži pojavilo se više od 3000 fotografija prekrasnih blagdanskih kreacija koje pršte blagdanskim duhom i veseljem.

U izboru se našlo pregršt malih i velikih jelki, a neke čitateljice uopće nisu imale drvce, već su osmislile još kreativniju kombinaciju.

Tihana Kunštek odabrala je kreativniju božićnu kombinaciju Tihana Kunštek odabrala je kreativniju božićnu kombinaciju (Foto: Facebook / Zadovoljna.hr)

Ukrasile ste svoje domove šarenim lampicama, kuglicama, mašnama, božićnim zvijezdama i drugim divnim ukrasima. Uistinu smo uživali u gledanju vašeg blagdanskog dekora, ali smo imali i nemoguć zadatak – odabrati šačicu najzanimljivijih drvca iz tako impresivnog uzorka.

Naš izbor pogledajte u fotogaleriji na početku teksta, a sve fotografije u komentari ispod ovog posta na Facebooku.

Božićno drvce Suzane Mladenović Božićno drvce Suzane Mladenović (Foto: Facebook / Zadovoljna.hr)

12 fotografija zbog kojih ćete željeti da vaše božićno drvce bude šareno Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 10 Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 9 Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 7 +9 Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 8

Neka božićno drvce bude i na balkonu, donosimo šest odličnih ideja Bor na balkonu - 5 Bor na balkonu - 6 Bor na balkonu - 4 +2 Bor na balkonu - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju