Ako se još niste uhvatili u koštac s novogodišnjim odlukama, pričekajte još malo! Dražesni kafić Sjedi 5 još tjedan dana nudi "Božićnu kavu" s kojom se jednostavno morate počastiti

Otkako je početkom rujna otvoren u Tkalčićevoj ulici, vijest o kafiću Sjedi 5 brzo se proširila i društvenim mrežama. Na Facebook stranici Café Sjedi 5 ima skoro 7 tisuća fanova, a upravo tamo je i podijeljena vijest koja je razveselila mnoge.

Tijekom blagdana Sjedi 5 je u svojoj ponudi nudio Božićnu kavu – kombinaciju kave, Milka čokolade s karamelom, šlaga i čokoladnog preljeva. Iako je Božić prošao, slasnu Božićnu kavu možete isprobati još do 10. siječnja.

Vlasnik caféa Sjedi 5, Andrej Gržančić, došao je na ovu slasnu ideju isprobavajući razne kave poput onih s karamelom ili pistacijem.

Šlag i čokolada su uvijek dobra kombinacija, dodao sam šarene mrvice , no nedostajao mi je božićni okus u kavi. Dodao sam malu količinu cimet šećera, a i karamela je u božićnom duhu, tako da sam izabrao još Milka čokoladu s karamelom, objašnjava Andrej.

Uskoro će se u ponudi ovog zagrebačkog kafića naći Oreo kava i čokoladna kava, a na proljeće će nas razveseliti i proljetnom kavom, odnosno kavom s jagodama i šlagom. Najtraženija kava je i dalje šarena kava, a potom slijede i brojne desertne kave bogate omiljenim okusima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju