Manikuru prilagođavamo našem stilu, prigodama, godišnjim dobima...tako da nema razloga da je ne prilagodimo i blagdanima.

Galerija Manikure s motivima Božića Manikure s motivima Božića Manikure s motivima Božića +16 Manikure s motivima Božića

Dok se ljubiteljice klasike u prosincu ne odvajaju od svog omiljenog crvenog laka za nokte, zaigranije dame biraju manikure koje su ne samo bojom nego i svakim drugim detaljem dio božićne priče.

Manikure s motivima Božića Manikure s motivima Božića (Foto: Shutterstock)

Nokti se ukrašavaju pahuljama, borićima, vjenčićima, šljokicama... Osim crvene, koriste se zelena, plava, bijela, zlatna, srebrna boja laka za nokte. Naravno, neke jednostavnije manikure moguće je izvesti i kod kuće, a za one kompliciranije traži se pomoć stručnjakinja.

U svakom slučaju i nokti su ti koji mogu pričati najljepšu božićnu priču, a ako i sami razmišljate o zaigranoj, a istovremeno elegantnoj blagdanskoj manikuri zavirite u našu galeriju gdje vas čeka 20 prijedloga.

Manikure s motivima Božića Manikure s motivima Božića (Foto: Shutterstock)

10 lakova za nokte za stvaranje možda i najpopularnije manikure u ovom trenutku Smeđe manikure omiljene su u jesenskim mjesecima s-he gel-like'n ultra stay lak za nokte (322/418), 2,50 eura OPI Infinite Shine (Linger Over Coffe), 16 eura +7 Rimmel 60 Seconds Super Shine (Taupe Throwback), 2,10 eura Ima vojsku obožavateljica: Je li ovo najljepša manikura? Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni +16 Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju