Do Božića je ostalo manje od mjesec dana, a do početka adventa njih tek nekoliko. Oni najhrabriji već su okitili božićna drvca, a božićne pjesme više se ne puštaju skrivećki.

A za slučaj da niste čuli - i ovu blagdansku sezonu Instagram preuzimaju božićne obrve.

Radi se o neobičnom pa i bizarnom blagdanskom trendu koji se pojavio prošle godine kada su ljudi na društvenim mrežama počeli objavljivati fotografije svojih obrva ukrašenih božićnim kuglicama, zvijezdama...

Drugi su pak odlučili svjetlucave detalje ipak staviti na kapke, dok su obrve ukrasili na puno jednostavniji način - iznad njih su nacrtali kapicu Djeda Mraza.

Idejama tu nije kraj. Treća opcija koja se pojavila na Instagramu bile su obrve obojane u crvenu boju s nacrtanim bijelim coflekom na njihovom rubu tako da podsjećaju na Djedovu kapicu.

Za vrijeme blagdanske sezone puno toga prolazi, pa ako ste u skupini odvažnijih kada su u pitanju ovakvi trendovi, vrijeme je da ukrasite svoje obrve.

I dok će odvažnije žene možda prigrliti ovaj trend, ni muškarci nisu bez opcija - pogledajte kako izgledaju božićne lampice za brade.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju