Ljubitelji džina, imamo odličnu vijest. Na tržištu je ponovno svečano izdanje omiljenog alkoholnog pića koje dolazi u blagdanskoj varijanti.

Prvi puta se pojavilo 2019. godine, ali rasprodalo se brzinom munje pa nismo imali priliku isprobati ovo glamurozno englesko čudo. A sada je ponovno osvanuo na internetskoj stranici marke M&S.

Bilo da dragoj osobi želite kupiti originalni poklon, prirediti blagdanski party ili počastiti sami sebe, džin u boci koja izgleda poput snježne kugle i sadrži komadiće zlata, savršen je izbor za bilo koju od ovih prilika.

Ako se pitate po čemu je tako poseban ovaj džin, zadovoljni kupci će vam nabrojati nekoliko razloga – i svaki drži vodu.

Božićni džin Džin s okusom klementine (Foto: M&S)

Dizajn, cijena, kvaliteta, okus i kreativnost, učinili su da ovaj proizvod bude jedan od najtraženijih božićnih poklona kojega su ljudi počeli kupovati čim su se temperature počele spuštati.

Prvo i najvažnije, ovo izdanje blagdanskog džina dolazi u svijetlećoj snježnoj kugli koja je prožeta 23-karatnim zlatnim listićima koji plešu nakon što protresete bocu. I tako se stvara topla blagdanska atmosfera kakvu obično gledamo u filmovima.

Ovaj wow-efekt dolazi u dva svečana okusa koji su razlog više za isprobati ovo piće. Radi se o nesvakidašnjoj klementini i spicy ušećerenoj šljivi koja zvuči kao pravo osvježenje, a same boce su inspirirane Orašarom, jednim od najdražih božićnih simbola.

Za potpuni doživljaj, predlaže proizvođač, džinu od klementine dodajte grančicu ružmarina.

Ako ste već počeli razmišljati kako iznenaditi drage osobe za Božić, boca omiljenog svjetlucavog pića bi mogao biti pravi izbor. Na stranici možete kupiti posebnu varijantu svakog pića, pakete koji sadrže nekoliko boca, a proizvođač je najavio i ultimativnu gigantsku bocu koja će biti svršen poklon pa veliku ekipu.

Slika nije dostupna Jeste li znali da je džin najzdravije žestoko piće? Evo koje su sve njegove blagodati

Božićno izdanje džina možete pronaći na stranici ocado, a za bocu ćete trebati izdvojiti 16 funti, što je ekvivalent 137 kuna.

Božićni džin Džin s okusom šljive (Foto: M&S)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju