Pronalazak božićnih poklona za obitelj, svoje ljubavi i simpatije te drage prijatelje često je stresno, posebno ako to radimo u posljednjem trenutku.

Galerija PR PR PR +7 PR

Inspiraciju pronalazimo posvuda oko nas, crpimo ju iz sjećanja, fotografija i drugih značajnih doživljaja, a iznimno je ključna naša kreativnost i maštovitost. Unatoč svemu, uvijek si postavljamo ista pitanja - što im zapravo treba, što doista žele, hoće li im se uopće svidjeti moja ideja ili kako zapakirati poklon? Ne brinite, to se događa i onim najkreativnijima.

Pri odabiru poklona imajte jedno na umu – najskuplji poklon ne znači i najbolji. Ljepota darivanja ne leži isključivo u materijalnim stvarima već u malim znacima pažnje i vašim najiskrenijim namjerama.

PR PR Foto: PR

Blagdansko uređeni parkovi, izlozi ili taktovi božićnih pjesama Mariah Carey ili Sinatre, miris cimeta i kolača, često nas ohrabre i potaknu na blagdansku darežljivost i tu se ne štedimo. Toliko snažno da želimo neke od poklona zadržati samo za sebe. Što ne zvuči loše... i vjerujte niste sebični, no ipak, na kraju ne želimo da nama netko drag ostane uskraćen i „kratkih rukava“.

Najveća vrijednost blagdanskog darivanja krije se u obiteljskim druženjima, pažnji, osmijehu i zagrljajima, ali ako još uvijek imate dilemu pri izboru poklona, u nastavku donosimo odlične ideje kako bi i ove godine doživjeli cjelovitost božićne čarolije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju