Darivanje je sastavni dio blagdana, a taj nam slatki zadatak ponekad može uzrokovati stres. Kad kupujemo poklon za dragu osobu, u glavni nam je samo jedan cilj – pokazati joj da nam je stalo i da je poznajemo.

Galerija Božićni poklon za muškarce Pokloni za muškarce Pokloni za muškarce +7 AliExpress, torba za trening, 9, 60 eura

Pokloni ne moraju biti skupi da bi oduševili drage ljude, ali trebaju biti promišljeni. Primjerice, za mamu, baku, prijateljicu ili kći – doista je lako osmisliti jednostavan i prihvatljiv poklon koji će joj izmamiti osmijeh na lice. Trebamo se samo zapitati što ona voli i prema tome pripremiti božićni dar.

S druge strane, muškarcima je nešto teže izabrati poklon koji će ih oboriti s nogu. Muškarci su praktični i to bi trebala biti misao vodilja pri kupovini poklona. Dakle, ne morate ići u dubine, već maksimalno pojednostaviti izbor.

Pokloni za muškarce AliExpress, torba za trening, 9, 60 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ako imate klince, odlična ideja bi bila napraviti personalizirani poklon na kojem ćete istaknuti kako je on najbolji tata na svijetu. Ako vaš suprug, prijatelj ili brat vole životinje – simpatična kapa s natpisom također će biti odličan izbor.

Ako pak u životu imate jednog obožavatelja igrica – efektna lampa u obliku joysticka zasigurno će ga oboriti s nogu. Kućne papuče, udobne pidžame, obični remen koji uvijek nedostaje – samo su neke od ideja koje smo pripremili kako bismo vam olakšali kupovinu božićnih poklona za muškarce.

Pokloni za muškarce Uncommon Goods, kapa za ljubitelje pasa, 43 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zavirite u galeriju na početku teksta i provjerite koje bi to pokloni mogli razveseliti muškarce u vašem životu.

Pokloni za muškarce Amazon, krigla za pivo, 25 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Osam poklona za studentice koji će svaku domsku sobu učiniti ljepšom i ugodnijom Soba Pokloni za studentice Pokloni za studentice +5 Pokloni za studentice Super ideje: 10 poklona za prijateljicu koja obožava kuhati Pladanj, Sinsay, 6,99 EUR Set za kolače, Sterling (Vivre), 19,78 EUR Spiralni rezač, Joseph Joseph (Lonci & Poklopci), 24,50 EUR +7 Pregača, Mango Home, 25,99 EUR 10 poklona za one koje vole vrijeme posvetiti njezi tijela Beauty proizvodi su idealan poklon za žene koje vole maziti i paziti kožu i kosu Afrodita Proffesional Pure Gold 24ka luksuzna maska, 44 eura Frankly Good šećerni piling za tijelo, 15 eura +7 Leonor Greyl L'Huile De ulje za kosu, 38 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju