Uređenje božićnog drvca mnogima je najdraži dio blagdana. I dok neki taj veseli pothvat čuvaju za Badnjak, drugi o uređenju blagdanskog doma razmišljaju čim temperature padnu.

Poznate osobe već dijele fotografije okićenih drvca na svojim društvenim mrežama, a među njima je i pjevačica Maja Šuput. Na storyju na Instagramu objavila je fotografiju raskošnog drvca koje dokazuju tvrdnju da za Božić nema minimalizma.

Iako smo posljednjih godina mogli vidjeti da su drvca sve decentnije okićena, Maja i njezina obitelj odlučili su se za dobar stari klasik – šareno božićno drvce, ukrašeno hrpom kuglica i figurica, a najviše su pažnje privukli posebni gosti – plišani medvjedići koji su drvce učinili još bogatijim i veselijim.

Maja je još početkom prosinca s pratiteljima podijelila video svog blagdanskog doma, a pohvale su se samo nizale u komentarima.

Bloom Tatarinov dočekao je svetog Nikolu I Bloom Tatarinov dočekao je svetog Nikolu, pogledajte što mu je sve donio

Uz elegantni bijeli kamin, tu su velika figura Orašara, mnoštvo većih i manjih kuglica, mašne, mali balon na zrak i druge dekoracije, a ispod voluminoznog drvca nalazi se puno poklona koji će zasigurno razveseliti malenog Blooma. 

  Božićno drvce Maje Šuput Božićno drvce Maje Šuput (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Koji veseljak! Bloom je snimio selfie s mamom i tatom i još jednom rastopio slatkoćom Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov snimio je selfie s mamom i tatom Maja Šuput i Bloom Tatarinov +5 Maja Šuput i njezin preslatki sinčić Bloom u kombinacijama od trapera

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju