Frizure slavnih dama često se kopiraju. Neke su toliko dobre da njihova popularnost ne opada godinama pa čak ni desetljećima. Dobivaju modernije verzije koje se često traže u frizerskim salonima.

Jedna od najpopularnijih frizura nekog televizijskog lika je frizura Rachel Green, odnosno Jennifer Aniston u seriji "Prijatelji".

Stručnjaci za kosu njezinu su frizuru sada spojili s onom glumice Brigitte Bardot i nastala je takozvana "Brachel frizura".

Frizura je to koja kombinira šiške Brigitte Bardot iz 60-ih godina prošlog stoljeća i bogate slojeve po kojima je 90-ih bila poznata Rachel Green.

Na frizuri se tako ističu duge šiške-zavjese koje uokviruju lice i zahvaljujući kojima se lijepo ističu obrve i jagodice. Ostatkom frizure dominiraju bogati slojevi.

Ako vam se frizura koju ćete vidjeti u nastavku teksta učini kao nešto što biste mogli isprobati, napominjemo da ćete morati odvajati određeno vrijeme za njezino oblikovanje ako želite da uvijek izgleda najbolje moguće. Dakle, ovo nije jedna od onih frizura za koje je dovoljno samo oprati kosu i osušiti je na zraku.

Kosa i dolčevite: 12 frizura koje izgledaju top uz omiljeno pletivo Frizure koje se nose uz dolčevitu Frizure koje se nose uz dolčevitu Frizure koje se nose uz dolčevitu +8 Frizure koje se nose uz dolčevitu

U nastavku pogledajte nekoliko načina na koje se može nositi ova frizura:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju