Glumac Brad Pitt na premijeru svog novog filma "Bullet Train" u Berlinu stigao je u - suknji. Holivudska zvijezda crvenim tepihom je prošetala u lanenoj kombinaciji od glave do pete.

Nosio je smeđu lanenu suknju zahvaljujući kojoj su se nazirale tetovaže na njegovim nogama, odgovarajući sako i poluraskopčanu košulju u ružičastoj boji. Lanene komade glumac je upario s crnim gležnjačama.

Galerija Brad Pitt Brad Pitt u suknji - 4 Brad Pitt u suknji - 3 +2 Brad Pitt u suknji - 5

Iako je izdanje užarilo društvene mreži, oni dovoljno stari da pamte takve stvari, prisjetili su se da ovo nije prvi put da glumac novi film promovira u komadima koji se vežu uz "žensku garderobu". Kada je 1999. godine promovirao film "Klub boraca" pojavio se na naslovnici časopisa Rolling Stone u mini haljini.

Brad Pitt u suknji - 1 Glumac je u suknji stigao na premijeru novog filma "Bullet Train" (Foto: Profimedia)

Snimio ga je fotograf Mark Seliger, a Pittovo fotografiranje u nekoliko različitih mini haljina postalo je kulturološki kamen temeljac koji je snažno zagovarao rodno neutralna pravila odijevanja. Iako napredak po tom pitanju nije brz, on postoji.

Slika nije dostupna Od starog Hollywooda do danas: 20 najljepših glumaca svih vremena

Osim toga, glumčeva odluka da na premijeru filma dođe u suknji po mnogima uopće nije subverzivni modni izričaj, već praktična odluka.

Sviđa li vam se izdanja Brada Pitta u suknji?

glasova:

Vladaju velike vrućine, a lanene suknje odličan su odabir za vrijeme toplinskog vala.

Brad Pitt u suknji - 4 Brad Pitt na crveni tepih stigao je u lanenoj suknji (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju