Sastaviti listu najljepših holivudskih glumaca uopće nije lako, posebno ako se ograničite na 20 mjesta. Naime, među starim holivudskim ikonama, ljepotanima iz 80-ih i 90-ih, a onda i među onima koji još uvijek haraju scenom lako je pronaći cijeli niz zgodnih muškaraca.

Galerija James Dean Marlon Brando Cary Grant +16 Rock Hudson

Ograničiti se na njih 20 ipak je malo teže, ali mi smo izdvojili njih točno toliko na našem popisu najljepših glumaca, uz napomenu da znamo da neće svima svaka osoba s ovog popisa biti po guštu. Ukusi su različiti i svatko ima nekog svog šarmantnog i zgodnog glumca.

Slavne glumice koje su lako mogle postati i supermodeli - 11 Ljepotice za pamćenje: Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli

Slavne mame i kćeri u istim godinama - 9 10 fotodokaza da su slavne ljepotice nasljedile mamine dobre gene

Mi smo pak krenuli s neponovljivim Jamesom Deanom, glumcem koji se proslavio 50-ih godina prošlog stoljeća ponajviše zahvaljujući ulozi u filmu "Buntovnik bez razloga".

Paul Newman Paul Newman (Foto: Profimedia)

Glumčev život i karijera tragično su prekinuti kada je stradao u automobilskoj nesreći 1955. godine, u 24. godini života.

Hugh Jackman Nekad i sad: Kako danas izgledaju frajeri koji su obilježili devedesete?

Našlo se na popisu mjesta i za druge glumce starog Hollywooda poput Caryja Granta, Marlona Branda, Rocka Hudsona... ali nismo mogli preskočiti ni glumce koji i danas mame uzdahe žena diljem svijeta poput Brada Pitta, Georgea Clooneyja, Idrisa Elbe...

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kojih 20 glumaca ima svoje mjesto na listi najljepših svih vremena.

Tom Cruise Tom Cruise (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju