Dugogodišnji prijatelji i kolege George Clooney i Brad Pitt uživaju na snimanju novog filma u New Yorku, a po izrazima lica se može vidjeti da im suradnja odlično odgovara.

Galerija Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +4 Brad Pitt

Fotografi su uhvatili dobro raspoložene muškarce dok su snimali scene u automobilu, a njihov je outfit privukao pažnju obožavateljica.

Obojica su odjenuli crne kožnate jakne u kojima su nas na trenutak podsjetili na iste one zgodne dečke koji su početkom 2000-ih snimali njihov zajednički hit, Oceanovih 11.

Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt u "opasnoj" kombinaciji (Foto: Profimedia)

Stara garda glumaca ponovno je mlađu generaciju stavila u drugi plan, a vjerujemo da će još dugo zadržati titule jednih od najzgodnijih glumaca na svijetu. Godine im odlično stoje pa možemo zaključiti da su Pitt i Clooney poput vina, a da je njihov šarm bezvremenski.

Brad Pitt i George Clooney George Clooney u crnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Brad Pitt je crnu jaknu iskombinirao s bijelom košuljom i jednostavnim sivim hlačama ravnog kroja, a šarmantni Clooney je svoj seksipil naglasio uskom crnom dolčevitom.

Ovo je prvi puta da ovaj glumački par ima dvojnu ulogu u realizaciji filma. Osim što glume, ovaj puta su se okušali i u produkciji pa jedva čekamo vidjeti novi napeti triler kojega je režirao tvorac Spidermana.

Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena Robert Redford Paul Newman Cary Grant +11 Steve McQueen

Iako ne znamo puno o radnji filma, The Hollywood reporter je objavio crticu o tome kako su Pitt i Clooney dva dva popravljača vukova samotnjaka pa vjerujemo da akcije neće nedostajati.

Brad Pitt i George Clooney George Clooney i Brad Pitt (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju