Losanđeleska premijera filma "Maestro" u kojem Bradley Cooper glumi legendarnog američkog skladatelja, dirigenta, pijanista i glazbenog teoretičara Leonarda Bernsteina, održana je u muzejskom prostoru Akademije filmskih umjetnosti i znanosti.

Cooper je također i redatelj filma koji će se od 20. prosinca prikazivati na Netflixu, a pisao je i scenarij u suradnji s Joshom Singerom.

Bradley je na premijeri imao i posebnu gošću koja je zasjenila sve prisutne. Bila je to njegova 6-godišnja kći Lea koju je dobio u vezi s bivšom djevojkom Irinom Shayk.

Bradley Cooper na premijeri s kćerkicom Leom Bradley Cooper na premijeri s kćerkicom Leom (Foto: Profimedia)

Bilo je to Leino prvo pojavljivanje na ovakvom tipu događanja, ali odmah je pokazala da je kao stvorena za svjetla reflektora jer je okupljenim fotografima pozirala kao prava profesionalka.

Bradley Cooper na premijeri s kćerkicom Leom Bradley Cooper na premijeri s kćerkicom Leom (Foto: Profimedia)

Kako to obično biva kada su u pitanju djeca slavnih roditelja, na društvenim mrežama odmah su započele rasprave o tome kome Lea više nalikuje.

Bradley Cooper i njegova kći Lea s Lady Gagom Bradley Cooper i njegova kći Lea s Lady Gagom (Foto: Afp)

Jedni kažu da je mala slatkica čista kopija tate Bradleyja, drugi misle da ipak ima više sličnosti s mamom Irinom, a treći smatraju da je u istoj mjeri naslijedila crte lica oba roditelja.

Lea De Seine Shayk Cooper je kći Bradleyja Coopera i Irine Shayk Lea De Seine Shayk Cooper je kći Bradleyja Coopera i Irine Shayk (Foto: Profimedia/AFP)

Lea je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju