U Zagrebu je održana premijera filma "Babylon". U epskoj komičnoj drami scenarista i redatelja Damiena Chazellea glavne uloge imaju Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jean Smart, Jovan Adepo i Li Jun Li.

Galerija Branka Krstulović na premijeri filma Babylon Branka Krstulović Branka Krstulović +1 Balenciaga, ready-to-wear, jesen/zima 2016.

Okosnica radnje je uspon i pad likova tijekom holivudske tranzicije iz nijemog u zvučni film krajem 20-ih godina prošlog stoljeća. "Babylon" je podijelio i publiku i kritiku. I dok jedni smatraju kako je ovo prvi Chazelleov podbačaj nakon filmova "First Man", "Whiplash" i "La La Land", drugi su oduševljeni prikazom epohalnog razdoblja u povijesti filmske industrije.

Branka Krstulović na premijeri filma Babylon Branka Krstulović na premijeri filma Babylon (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Među brojnim poznatim osobama koje su svojim prisustvom uveličale zagrebačku premijeru bila je i Branka Krstulović. Jedna od najljepših i najbolje odjevenih poznatih Hrvatica ne pojavljuje se često u javnosti, a kada prisustvuje nekom događanju, svojom pojavom i dalje oduzima dah, baš kao i 1994. godine, kada je osvojila titulu Miss Hrvatske.

Ovaj put plijenila je pažnju u vrlo efektnoj odjevnoj kombinaciji. Nosila je usku kožnatu haljinu midi kroja bez rukava, koju je spojila s hot pink najlonkama i predivnim salonkama.

Najlonke brinete iz centra Zagreba zbog kojih i minica pada u drugi plan Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 1 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 3 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 2 +5 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 5

Takozvana vruća ružičasta prošle godine zavladala je modnim pistama i ponudom komercijalnih modnih brendova. Ništa čudno ako uzmemo u obzir koliko je dominantna i upečatljiva, kao stvorena za posebne prigode u kojima se želite malo istaknuti.

Branka Krstulović Branka Krstulović (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Odabir tankih crnih najlonki uz ovu haljinu bio bi ziheraški potez, ali Branka se odlučila za odvažniju varijantu i odjenula ružičaste najlonke u kontrastnoj nijansi, koja se pak savršeno stopila s bojom cipela.

Biste li ove najlonke nosili uz malu crnu haljinu?

glasova:

Balenciaga, ready-to-wear, jesen/zima 2016. Balenciaga, ready-to-wear, jesen/zima 2016. (Foto: Profimedia)

Ljubiteljice efektne obuće sigurno su odmah prepoznale model modne kuće Balenciaga koji je lansiran u njihovoj ready-to-wear kolekciji za jesen/zimu 2016. godine. Satenske štikle s efektom slomljene potpetice ukrašene blještavom aplikacijom svojevremeno su bile pravi hit, a osim svjetskih trendseterica poput Rihanne, u svoju garderobu spremila ih je i Severina.

Efektne Balenciagine štikle bile su rado viđen gost street style kombinacija na Tjednima mode Efektne Balenciagine štikle bile su rado viđen gost street style kombinacija na Tjednima mode (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju