Kao i mnoge druge žene, Severina ne može odoljeti dobrim cipelama. Pjevačica je na Instagramu pokazala novi dodatak svojoj sjajnoj kolekciji obuće

Galerija

Severina je velika poklonica modne kuće Balenciaga. Njihove čizme s kariranim uzorkom nosila je u spotu za pjesmu "Kao", a tim odabirom izazvala je malu raspravu na svom službenom Instagram profilu. Njezine nove štikle iste modne kuće nisu izazvale raspravu, samo divljenje.
Balenciaga cipele s efektom slomljene potpetice - 6
Balenciaga salonke s efektom slomljene potpetice Foto: Balenciaga/Guliver/CoverImages

Kako piše na službenoj web stranici Balenciage, ovaj prekrasan model boje fuksije s blještavim aplikacijama ima efekt slomljene potpetice koji se očituje u tome da sama potpetica stoji ukoso te nije ravno postavljena kao što je običaj kod klasičnih modela.

Nekoliko različitih modela Balenciaga štikli i gležnjača s ovim efektom ima i Rihanna koja do sada nije viđena u ovom, ali je sličan s ravnom potpeticom nosila u editorijalu za CR Fashion Book magazin Carine Roitfeld.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


S obzirom na to da ima afiniteta prema ovom tipu potpetice, sigurno smo da bi Severinine štikle rado "ukrala" iz njezinog ormara.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Rihanna u Balenciaga čizmicama s efektom slomljene potpetice
Rihanna u Balenciaga čizmicama s efektom slomljene potpetice Foto: Profimedia